World's Temptation Pt 1

9:52

Biisin teemana on siis maailman houkutukset/viettelykset. Itse kristittynä ajattelin biisiä tehdessäni Raamatun tarinan alkua, lankeamusta, Israelilaisten ja Egyptin sotaa, vanhan liiton aikoja jne. Tähän on tulossa toinen osa myöhemmin, joka kertoo uudenliiton ajoista ja keinoista joilla pystyt nauttimaan elämästä ilman pahan valtaa :) Lyriikkojakin siis kirjoittelen, mutta valitettavasti en halua pilata omalla laulullani biisejäni..Kommentteja, mietteitä? :)

0.00   123 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kimez 09.05.2013
Kiitos Daredevil kommentista. Tosiaan tämä oli tällainen jokin outo viikonlopun mittainen projekti jolloin noita ajatuksia putkahteli jostain ja nauhoittelin oikeastaan ensimmäistä kertaa synalla jotain mukaan. Itsekin näin jälkeenpäin kun kuuntelen niin on vähän turhan pitkä ja venytetty biisi mutta hauska käännekohta itsellä näin kappaleiden teossa :)
0   +1 +2
 
daredevil 05.05.2013
Mielenkiintoinen moniulotteinen instrumentaalibiisi ja hauska kuulla tekijän ajatuksia siitä mistä tämä kertoo. Biisi on aika pitkä ja ehkä samat teemat toistuvat hieman vähän liian usein loppua kohden, mutta muuten ihan ok.
0   +1 +2