M-Train

Random Sam | 06.01.2004 | Big Beat
2:33

Keskeneräinen ja ikuisuuden kestänyt projekti, josta ei meinaa tulla valmista millään. Komppia olisi tarkoitus muuttaa ja muutenkin rustata kappaletta uuteen uskoon, mutta suuntaviivat hämärtyvät koko ajan. VR:n kanssa väännetään kättä Helsingin M-junan äänisampleista, jotka tähän olisi tarkoitus upottaa.

Apua tarvitaan noin kehitysmielessä, kiitos.

9.20   2025 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Tusina Immonen 13.01.2007
Jyrää kyllä ku juna, ihan siinä mielessä mainio nimivalinta biisille.

Tuo jänösen ehdottama breakdown osuus olis kyllä ehdoton! :D

Mä pidin kyllä biisistä, mutta tuo lopun melodia oli mun mielestä vähän kuivakalla saundilla soiteltu. Ja biisi loppuu ehdottomasti kesken.

Äh, en mä osaa kommentoida rakentavasti.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 11.12.2006
Muuten varsin tehokasta, mutta tosta loppupuolen piippausmelodiasta en niin kauheasti pitänyt. Se oli jotenkin niin tasainen. Tietysti jos se siitä tasaisuudestaan lähtisi vähitellen häröilemään jotenkin rytmillisesti... Tai vaikka tekisi jotain hillittömiä pitch slideja... sekin tietysti niin että alkaisi vähitellen häröilemään enemmän ja enemmän.

Ehdoton breakdown osuus olisi kyllä "Huopalahti. Junat espoon suuntaan laiturilta..." jne. Muiltakin asemilta läpät joukkoon toki.
0   +1 +2
 
9
Spin 21.11.2004
hyvin tehty musa. mites kauan teit?
0   +1 +2
 
Imp 03.03.2004
kivaa prodigy soundia yritetty ja rytmikin on aika lähellä.soundeja vois kehittää isomman kuuloiseksi.laajentaa äänikuvaa tai jotain.muuten loisto kamaa.
0   +1 +2
 
Speed Freek 17.02.2004

Mukavaa saundia. Tuo skrätsi tyyppinen vinkuna passas biisiin aivan loistavasti, samoten kuin rummut. Tuo loppuosan huilumainen soitin taas mielestäni ei passannut.
Ei muuta kuin loppuun asti vaan
0   +1 +2
 
Haava 02.02.2004
Jooh.. Eli ei todellakaan yhtään tuo shufflea pois tuosta kompista... Ihan kivasti oli tungettu koko ralli täyteen tavaraa, ja samalla kuitenkin pidetty perusasit kohdallaan, eli kokonaisuus pysyi hanskassa. Nätisti myös sujuivat kaikki vahdot biisien osioista toisiin, eli vaihdot olivat harvinaisen sujuvia. Ruskyttävä komppi piti hyvin mielen lattiassa ja kaikki "VinkuVonkuSähellysPsyke"-äänet taas ajatukset katossa. Vähän analogisamettia liideihin ja rennompaa rososäröä röhinöihin ja tämä olisi ollut kaikessa simppeliydessään aika helmi.

Yksinkertaista monimutkaisesti, voisi tätä biisiä noin kokonaisuudessaan kuvailla. Toimii. Pahimmat hiomiset ehdottomasti saundipuolella... ja nekin oikein asiallista buzz-kamaa. Sävellysteknisesti tämä oli loistava.
0   +1 +2
 
9
Kari Runk 09.01.2004
Aivan mahtavan kuuloinen biisi. Komppi oli mielestäni todella makeen kuuloinen. Biisille vielä lisää pituutta ja vaihtelua niin kybä tulee.
0   +1 +2
 
8
Pastori 07.01.2004
Biisi toimii soundillisesti hyvin ja tasot ovat kohdallaan, ainakin kuulokkeilla kuultuna. Jonkinasteista lead-melodiaa sekä vaihtuvuutta soinnuissa olisin kaivannut, sillä nyt pyörittiin kuitenkin koko biisi yhden teeman ympärillä. Myös joku väliosa olisi piristänyt biisiä kummasti. Eli: Joku lead-melodia ja väliosa vielä biisiin, niin toimii kuin junan vessa.
0   +1 +2
 
Stocco 07.01.2004
Vaihda nyt ainakin R-junaks hei mies! Kuka haluu mennä räjäytettäväks Myrtsiin. Vonkunat ovat kivoja mutta sopivatko ne kumminkaan synkkään taustaan? Komppi on muuten aika passelin härö. Keep it that way. Melodiaa soitetaan aika korkealta, mutta kai se on pakko, kun muuten sitä ei kuuluisi. Mä ainakin jään innolla odottamaan lisäminuutteja.
0   +1 +2
 
Oswell 07.01.2004
Ihan kelpoa, mutta ehkä vähän turhan fuzz (kivoja termejä). Shuffleakin säätäisin pienemmälle, tosin tällaisenaan se kuullostaa ihan junamaiselta, mikä lienee tarkoituskin. Ota toinen käsi avuks kädenvääntöön. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat