Systeemissä on vikaa

2:43

Paskasysteemi
Meitä kampittaa
Proletaaria
Riistäjät jallittaa

Hei hei hei hei (3x)
Systeemissä on vikaa, meissä ei!

Yhteiskunta
Haisee pahalle
Mene melomaan
Tai töihin sahalle

Hei hei hei hei (3x)
Systeemissä on vikaa, meissä ei!

Porvarit jaksaa
Paskaa jauhaa
Johan loppuu höpötys
Kun ne viedään saunan taa

Hei hei hei hei (3x)
Systeemissä on vikaa, meissä ei!

8.42   3700 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
electrichaos 09.07.2004
Matti hyppäis mäkeä jos mervi ei tolkuttais että elämä on laiffii. kelan tiskillä aika mäkimies mä oon! Ja Jokelasta tullessa saatananmoinen samurai tai sitten en... ; - o
0   +1 +2
 
9
Tää on rähinä suomi rokkia ja se ei kuulu mun ihanteisiin.
Se on hyvin tehtyä ja sanoissa on sanomaa, tulee Popeda mieleen.
0   +1 +2
 
4
the criminal 02.06.2004
surkein biisi mitä oon kuullu hyi hitto täs tod onki jotain vikaaa
0   +1 +2
 
8
performanssi 23.05.2004
joo oon teitä kuullu joskus aiemminkin kun mikserissä..mutta asiaan: Meininki menee vähintäänkin yhtä korkealle kun CMX alkuaikoina, lyriikat ehkä liikaa hokemista, mutta kyllähän niistä sitä asiapuoltakin saa irti kun kuuntelee.

musiikillisesti tämä on niin tätä, mitä muiltakin haluisin kuulla!!sointukierto natsaa ,ainakin minun korvissa hyvin. Biisi on soitettu hyvästä tahtilajista ja lehmänkello antaa täyteläisyyttä biisiin, vaikka onkin loppupeleissä vaan pieni osa biisiä!

Tämä olis voinut olla lyyrisesti monipuolisempi biisi, mutta makuasioista ei voi kiistellä, enkä väitä etteikö tässä olis omaperäisyyttä eli oikein hyvä kokonaisuus
0   +1 +2
 
orion903rock 17.05.2004
Kitarat ovat erinomaiset!!!! tosi hyvät soundit valittu!
0   +1 +2
 
8
jmm 17.05.2004
Rähinärokkia punk asenteella...ja ihan kelpo sellaista. Kitarasooloja on kyllä liikaa, kun ei tunnu keppisankarin sooloissa olevan taukoa ollenkaan. Hyvä kitarariffi jää aika pahasti sooloilun jalkoihin ja se on minusta harmi. Tuon sooloilun kun jättäis pois olis kyllä ihan kybällä tykittävä biisi. Sanoissa ei sinänsä ole mitään uutta kun punkbändit lauloi noista asioista jo 70-luvulla, mutta ihan hyvät sanat anyway.
0   +1 +2
 
ocean 17.05.2004
Melkoinen asennepläjäys ja ihan mainiosti soitettua kamaa. Itse en pidä yhtään räkäisestä lauluäänestä, josta tulee suomalainen juopottelumusa mieleen, joten en tuo omia mielipiteitäni enempää esille...
0   +1 +2
 
9
tammina 17.05.2004
Bändissä on selvää Sliipparien manttelinperijä-ainesta.
Ei vikaa.
0   +1 +2
 
9
MGynther 16.05.2004
Kuvaus kertoo biisistä lähes kaiken tarpeellisen. Loppu löytyy biisin sanoista. Aikamoinen leadkitaristin unelma tämä biisi. Jotain vingutusta taitaa olla koko ajan taustalla. Biisissä on munaa vaikka muille jakaa, mikä lienee tarkoituskin.
0   +1 +2
 
Ihan hyvä rytmikitara. Ei tässä nyt niinkään yhteiskunnallista sanomaa ole. Mun mielestä se sanoma tulee mukaan siinä vaiheessa kun lauletaan siitä miksi sitä vikaa on, eikä vaan sanota, että systeemissä on vikaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta