Lenny's Been Drinkin' (remix)

Random Sam | 29.12.2003 | Big Beat
7:05

Peruskaavan mukaan tehtyä komppileikittelyä loppuhuipennuksineen kaikkineen. Iäkkäin ja toimivin.

8.78   2139 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Prodigy henkinen todellakin ja ansaitsee ysinsä! Oikeasti hyvää musiikkia! Vetää kyllä mukaansa yhtä varmasti kuin mä ved... Siis joka tapauksessa! Loistava viritys! =D
0   +1 +2
 
9
Imp 01.03.2004
potkii ihan hyvin näin kuulokkeilla.se on aika hyvä merkki ;).siisti sweep revittely heti alussa.dropit on onnistuneita.tosin peruskaavamaisia :D.rytmi toimii ainakin muhun ja melodiat on juuri sopivia ja rakenne on myös loistavasti toteutettu.tätä ei vissiin ole masteroitu?kuulostaisi miksatulta ainoastaan.voin tietenkin olla väärässä.no suvantokohta oli aika hauska :D tosin menee vähän överiksi.nyt tiedän miksi nimi on tuollainen ;).toi öyh ääni pois niin ois ollu 10 :).erittäin hyvää.joo se röyh pois siit suvantokohdan kohilta ja loppupuolen vokaali kerroista.kuullostaa vähä yliampuvalta yleisasuun.
0   +1 +2
 
9
Badmad 01.03.2004
Mukavan kuuloista paukuttelua, jonka seurassa ei ehdi kyllästyä. Soundipolitiikka kohdillaan ja puhesampletkin hoitavat hommansa. Ainoo miinus napsuu mun korvaan sopimattomasta huiluleadsoundista.. oli liian yksinkertaisen ja kylmän kuuloinen. Lopussa sekin sai vähän väriä ja heti muuttu parempaan suuntaan. Ihan jees!
0   +1 +2
 
kudusai 01.03.2004
Tuo Woaa-huuto alkoi pikkuhiljaa jo ärsytämään. Puhesamplet kyllä olivat mukava yllätys, tosin niitäkin toistettiin hieman liikaa ja sävellys kyllä on muuten aika hyvä, vaikka tyyli ei sinänsä nappaa yhtään. Rummut olivat myös toimivat.
0   +1 +2
 
Haava 20.02.2004
Happoa softasynaa ja erittäin kolmiulotteinenb äänimaailma... Peräti psydeelinen biitti ja todella näppärä sävellystyöhän tässä iskee... Se Vooa... sample on kyllä aika hirveä kaikkinen deläy kaikuineen... Siis kerrassaan sietämätön... Noh... Painallusta biitissä on kuitenkin sen verran, että fiilis pyysyy niin mannana mukana... Juuri kun alkavat eväät loppua matkalta niin päätä rundaava piippi-meloa alkaa kaikua pääni sisimmässä... Vaikken edes kuuntele kuulokkeilla... Nostatukset toivat kuin synti ja muten todella näppärää sävellys ja träkkäystyötä... Lopun huumorikin istui jotenkin kummati tuohon... Uskomatonta... Artistilla on taiteellista lahjakkuutta, mutta saundi puolen kliinisyys ei ole ainakaan juuri minun mieleeni... En viitsi kommenttiringissä katsoa kenestä on kysmys, jotta puolueettomuus säilyisi, mutta jotain näkemystä tuolta näppien takaa löytyy, vaikka genre ei minuun iskekkään.
0   +1 +2
 
8
Pastori 20.02.2004
Mukavan narskuvaa soundia on tähän saatu kasaan ja leadisoundi toimii hyvänä vastapainona tälle narskubassolle. Kokonaisuudessaan ihan magee biisi ja puhesampletkin olivat virkistäviä. Hetkenaikaa. Jossain vaiheessa niitä toistettiin jo liikaa, jolloin ne alkoivat ikävästi menettämään tehoaan. Mutta muuten ihan menevää kamaa.
0   +1 +2
 
9
M1cH0 20.02.2004
oho helevetti!! pakko tunnustaa et ihan ylätyin ku kuuntelin tätä!! tuo tausta soundi on kohillaan ja rummut on just kovis tämmöseen biisiin!! lisää tämmlstö! :D
0   +1 +2
 
.:Academy:. 20.02.2004
Tästä tuli hiukan prodigyn vanhemmat tuotannot mieleen...melko pitkä biisi, joka toisti samaa kuviota. Sopii eräänlaiseksi taustamusiikiksi. Ei oikein ole minun makuni mukaista musiikkia..pystyy kuuntelemaan silti. Puhe samplet oli hyviä...niitä olisi voinut olla enemmänkin pitkin biisiä.
0   +1 +2
 
9
Taapero 20.02.2004
kivan menevää... kivat rummut.. padit on hienot... tuohon varsinaiseen melodiaan olisi voinut jtn muuta soitinta harkita.. mutta ihan mukava tämä näinkin :)
0   +1 +2
 
SpeaK 20.02.2004
No onpas kökkö biitti tossa. Ihan ok biisi muuten. Paitsi että en pitänyt kovin paljon siitä biippimelodiasta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2