24 nine

Jazqa | 27.12.2003 | Drum'n'Bass
10:43

Jotain tuli säädeltya... Tässä tulos...

8.33   569 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
turhuus 02.12.2004
Yhdyn kommenttiin, että alun soundi on jotenkin tuhnu. Tilulilut on kivoja piristeitä ja niitä ois voinut säätää enemmänkin. Mitä tulee pituuteen... Haukotuttaa 3 minuutin jälkeen. Tästä välistä olisi voinut reippaasti pätkästä pois minuutin ;) Mutta aah... Melodiat on niin nätit! Breikbeatti 6 minuutin jälkeen on ihan kiva lisä, mutta oisin vaihtanut laittanut vaikka eri sampleja tai jotain muuta. trriiiiiiu-soundi on kyllä rok ja sopii ku nyrkki silmään tällaiseen chilli drum'n'bassiin... Nostaa biisiä ihan uudelle tasolle. Taustalla soi jotain samplattua soundia. Todella hyvän kuulloista kun sekin "sekoittaa" taustaa. Lopussa taas tuo viemärisoundi joka ei kyllä *kröhm* ole mielestäni kovin helmi.
0   +1 +2
 
Alkaa ihan mukavasti. Kiva padi. Mutta hyi tota basso döndön ääntä... Se kuulostaa kovin kamalalta kun alla on tuollainen kaunis padi. Muuten se varmasti toimisi paremmin. Mut nyt se riitelee muun biisin kanssa pahasti. Rumpusaundeissa olis vielä parantamista. Toi snare varsinkin on aika lattea. Eikä tässä oikein tapahdu mitään. Ei tylsyys ole dj-ystävällistä. Ihan liian pitkä verrattuna sisällön määrään. Minimalismi on tietenkin ihan okei jos se on hallittua. Tämä vain pistää haukottelemaan. Kyllä tämän olisi voinyt tiivistää vaikkapa sellaiseen vähintään 6-7 minuuttiin. Pienemmäksikin. Toi noin kuuden minuutin kohdalta alkava osio on varain toimivaa. Koko biisi olisikin voinut olla enemmän tuollaista. Ihan kuin tässä olisis aivan sairaan pitkäksi venytetty intro (n. 6 min) ja sitten alkaa biisi.
0   +1 +2
 
Jazqa 29.12.2003
ai onks niillä maksimi koko?!? :P
0   +1 +2
 
Jazqa 27.12.2003
Kiitos kommenteista!
Pituutta tuli ehkä hieman liikaa, mutta näin se on varmaan "dj ystävällisempi" :D
Pistetään vinkit korvan taakse...
0   +1 +2
 
8
DjLime 27.12.2003
Tulenpa perumaan puheeni, huomasin tuossa kuuden minuutin kohdalla alkavan todella maukkaan osion, josta sitten heltiää tämä arvosana. Koko biisi, kun olisi ollut saman tyylistä niin olisi varmasti 9:kin irronnut.
0   +1 +2
 
8
DjLime 27.12.2003
Tuossa heti padin jälkeen tuleva ruma ääninen mikälie on karmea. Sen kun olisi jättänyt pois niin biisi olisi heti parantunut. Ehkäpä turhan paljon pituutta olet tähän laittanut. Kuitenkin pääasiassa tämä toistaa samaa melkoisesti, joten varmasti puolet vähempikin olisi riittänyt. Tästä on ihan hyvä aloittaa tuo d&b harjoittelu, vaikka puutteittahan tässä on ja paljon.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat