Polku - We are to Vanish

Divaani Records | 31.12.2010 | Neurofunk
4:25

Vuoden vikan illan kunniaksi täysmittasesti noin 95.28% loppuunasti viilailtuna meikäläisen Tammikuun levyn nimikkoraita ! Olkaatte hyvä ;D

0.00   217 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ravana 04.01.2011
Yritän kommentoida miksausta, kun pyydettiin, ja jätän itse biisin kommentoimatta koska en tästä mitään "ymmärrä." En ymmärrä muuten miksauksestakaan mitään, joten ota kommentti miten haluat.

Yleistunnelma on jotenkin aika kevyt miksauksellisesti. Jonkinsortin bassopuute vaivaa. Se tosin voi johtua siitä, että tuolla alapäässä tuntuu olevan aika matalaa bassoa ja miun laitteisto nyt vaan ei toista niin alas. Joka tapauksessa, ei kovin vankkaa kivijalkaa ikäänkuin ole. Basarissa on sama vika. Hieman korkeampaa bassoa sen sijaan tuntuu riittävän ehkä liiaksikin saakka. Basso pörisee mukavasti, mutta aika kovasti makuuni. Tosin kovaa tässä varmaan haetaankin eikä mitään untuvapeitteissä loikoilua.

Kaikua on myöskin makuuni turhan runsaalla kädellä. Jatkuvasti jossain kaikuu jokin (ja paljon), mikä on aika häiritsevää. Tuleehan siitä toki täydempi tunnelma. Virvelistä mie pidän, tosin aavistus enemmän pre-delay -namiskaa tai vaan vähemmän reverbiä / kompressoria (tai mitä sitten ootkin sille tehnyt) voisi selkeyttää saundia positiivisesti. Enemmän paukahdusta alkuun, ikäänkuin. Kaiken kaikkiaan rummut ovat aika taka-alalla. Kyllä ne erottuvat ainakin basarin ja virvelin osalta, mutta... 1:43-1:46 välillä iskee ikävästi korvaan tuo vokaalisample, ehkä vähemmän resonanssia siihen? Tosin tuollainen ohikiitävä hetki nyt ei varsinaisesti haittaa.

Tuli taas nyt vaan keskityttyä siihen mikä on huonoa näemmä.
0   +1 +2
 
Da Izolator 03.01.2011
On muute ihan julmetun herkullinen basso! Ylä-äänet tuntuu kyllä käyvän vähän liikaa päälle, mutta muuten, loistavaa!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat