Jos saan talteen sun IP:n

Johanna Herranen | 19.03.2010 | Pop
3:51

Jos tietokoneet osaisivat laulaa, mistä ne laulaisivat? Jos tietokoneilla olisi rakkauselämää, millaista se olisi? Ja kun Johanna on turhautunut siihen ettei kukaan halua tehdä hänen kanssaan duettoa, mikä neuvoksi? Olen käyttänyt laulajana suomenkielistä puhesyntetisaattoria - Mikropuhetta. Tässä taisi olla osallisena myös alkoholin vaikutuksen alaisena tehty vedonlyönti. Laulun tulkinnassa saisi olla ehvän enemmän tunnetta, sellaista romanttista latausta ... mutta selitä se koneelle joka ymmärtää pelkät nuotit. Onneksi nykyajan äänityssoftissa on nudge. Kiitoksia ja anteeksi :-)

9.50   496 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Pjotr Mochkowits 23.02.2013
Tämä on hyvä kerrassan. Hyvä idea erinomaisesti toteutettuna. Tulee mieleen ikivanha Disneyleffa nimeltä Tron, taisi olla kultaisella 80-luvulla.
0   +1 +2
 
10
Fillari 22.03.2010
Hauskaa huumoristista ja toimivaa settiä. Robottisoundi on hyvinkin onnistunut. Tosin piisissä sen kuunteluun joutuu keskittymään melkoisesti. Mietin, että sellainen piisi voisi olla helpommin pureksittavissa , jossa robottiääni olisi esim. kertsissä. Mutta erikoinen ja persoonallinen veto, siitä kymppi.
0   +1 +2
 
9
ppulkkin 20.03.2010
Hauska idea. Lopputulos on todella positiivisella tavalla kummallinen :)

Melodiat biisissä tosi hyvät ja muutenkin perusvarma sovitus.
0   +1 +2
 
10
Onpa kiehtova oivallus! Olet tavoittanut hienosti koneiden sielunelämää, syntyy oikein Matrix-fiilikset :-) Tästähän saisi kokonaisen teema-levyn, käsittelyn alla tietysti virukset, mustasukkaisuus, ero, lisääntyminen eli ihmiselo siirrettynä konemaailmaan. Romanttisuutta voisi lisätä jetaime kuiskuttelulla... Loppuun voisi lisätä vielä bluescreen-äänen, olen sen monesti kokenut kun kone kaatuu kesken miksauksen, ei mikään kaunis ääni...
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta