Moog Lover

4:59

Tämä kappale on kunnianosoitus Rick Wakemanin upealle elämäntyölle. Rick Wakeman on yksi suurimmista musiikillisista innoittajistani.

Lähes kokonaan improvisoidun kahden minuutin syntetisaattori-intron jälkeen alkaa Arturian VST ARP 2600:lla tehty bassokuvio, jonka päälle soitan Arturian VST Minimoogilla improvisoituja sooloja (MIDI -kontrollerina toimi Korg N5).

Rummut on soitettu kappaleeseen jälkikäteen kosketinsoittimella (Korg N5). Lisäsin kappaleeseen myös efektiarpeggiaattorin höysteeksi. Ideointi, äänitys ja miksaus tapahtuivat yhdeltä istumalta eräänä sateisena maanantaina kesäkuussa 2009.

8.33   310 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Varhainen Valo 26.01.2011
Asiallista. Retroa ja sitä kautta oikein pehmoista kyytiä. Mukavan pulpahtelevaa kyytiä rentoutumiseen. Aloin vaan pelätä turhaan ehkä biisin päättymistä liian aikaisin. Lopetus oli aika tökö! Kumma kyllä 4:59 on aika optimaalio, jaksaa sit kuunnella uudetsaan ja taas uudestaan tämän :D
0   +1 +2
 
8
ilpop 27.08.2009
Mukavan eteeristä meininkiä, ehkä hiukan "kliseisillä" soundeilla, mutta silti oikein toimivaa. Jotenkin jäi toivomaan että kappale olis muuttunut loppua kohden vielä eeppisemmäksi ja mahtipointisemmaksi. Mut jokatapauksessa näinkin oikein miellyttävää leijailua.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta