Solitude (I Feel So Alone)

Red Trax | 22.10.2003 | Trance
5:33

Red Trax vs. Blizzie - Solitude (I Feel So Alone)
Melodisempaa pitkästä aikaa, minä itse vokaaleissa. :)

8.75   1791 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Buhis 24.10.2003
Basari tosiaan on vähän liian hardi tällaiseen kiksutteluun, vaikka potkiihan tuo kyllä ihan mukavasti. Bassolinja on yksinkertainen, mutta toimii ihan hyvin. Vokaalit on myös ihan mallikaasti tehty ;) Melodiat ovat ihan mukavat, mutta biisistä ei oikein löyty mitään mieleenpainuvaa melodiaa. Soundipuoli on pääosin ihan kunnossa, vaikka esim. tuo leadisoundi olisi voinut paikoin hieman erilainen. Ihan mukava biusa kuitenkin, jota kuuntelee ehkä muutaman kerran uudelleenkin. 8½
0   +1 +2
 
9
Deltaforest 23.10.2003
Tämä biisi se on kunnon pommitusta alusta loppuun...menee hyvin fiilistely musana
0   +1 +2
 
8
Rion 23.10.2003
Rankasti lähtee liikkeelle. Ehkä liian raskaasti melodiseksi tranceksi. Itse tykkään hieman pehmeämmistä soundeista. :) Hyvät ne kuitenkin ovat. I feel so alone-voksu oli ihan hyvän kuuloinen. Vähän nauratti aluksi kun tossa luki et sinä itse vokaaleissa, mutta nämä on taas näitä ihmisten ennakkoluuloja. :)
Melodia oli aika peruslaatua, mutta toimii. Bleeb soundi sopi todella hyvin joukkoon ja oli vielä kauniskin. Kunnon menokohtaa ei kuitenkaan ollut ja se jäi hieman kismittämään. Siis sellaista joka olisi saanut jalat alta, vaikka ei itselläkään sellaisia kohtia ole. Kokonaisuudessaan tällaista normaalia ja melko rauhallista perusjytkettä, jota kyllä kuuntelee ihan mielellään. Jatkakaamme tästä ensi kerralla.

0   +1 +2
 
9
Imp 23.10.2003
ja jännityksellä odotin vokaaleita...koskas se alkaa...hmm kärsivällisyyttä!lofina ei näemmä kuulu vokaalit ollenkaan.biisi vain jatkuu ja ei kuulu mitään vokaaleita?
hm itse biisi onkin sitten hienoa kuunneltavaa.fätti basso jauhaa ja tunnelma lutkuttaa mukavasti korvaa.sulta taa sellainen erilainen lapsi kerhoon, mutta missä vokaalit?
0   +1 +2
 
sakke-makke 23.10.2003
joo ja toi teksti näin jälkeenpäin luettuna tuntuu taas siltä että sanavalinnat olivat aika räikeitä mutta eipä parane enää perua :D kyllä se on näin. otin tuossa kahden vartin paussin ja kuuntelin vielä kerran ja kantani pitää.
0   +1 +2
 
sakke-makke 23.10.2003
joo. raskaamman puoleinen bassorumpu - aika htrance meininki. clappi on jees, ehkä revclappia tai siis sitä joka toisella iskulla tulevaa clapin tapaista olis voinut voimistaa. rullaillaan.. taasen poljento on varsin hyvää, vie eteenpäin ihan jees. ai, tos on redi ite äänessä,heh, aika veikeen kuulonen, hyväs mielessä ;) miinusta sitten jokseenkin yksioikoisesta pilu-tiluttelusta - onhan se kivaa ja mukavaa tasaisin väliajoin tuutata tavaraa pihalle mutta - mä EN ole nyt angstipäällä, mulla vaan on _taas kerran_ oma näkemys : jos ite tällaisin perustein lähtis tahkoa pukkaamaan niin johan tuota löytyisi varmasti se 1-3biisiä/kk-tahtia. Siis silleen, että "pum-pah-pum-tsi-pah"+plimmmm,plöm,plimm,,,,plöm,plim-plöm,plömmm. ." kuivakkaa ja happamia sano kettu. semmonen "tuuttaus-meininki", että "jos-nyt-tekis-biisin". siis..aargh.Mun mielestä tässä ei vaan ollut mitään erityistä, silleen, että..no ääh. miks mun pitää aina raiskata. no mulla vaan on sellanen fiilis, nyt kun tätä kolmatta kertaa kuuntelee. täs on paljon hyvääkin, mut tän putkeen vedetyn 17-minuuttisen jälkeen maistuu jotenkin samalta. Noi jollain vst:llä vedetyt "nostatusleadit" tossa minuutin kohdalla alkaen räpisee aika lailla, johtuen varmasti ihan noista plugarihässäköistä, ne kun ei aina tahdo napisemattomasti pelata. öö..neljäs kerta rullaa nyt putkeen. ehkä ei pitäis liian kovasti kuunnella kerralla - sitä saattaa alkaa etsimään vain enemmän vajeita. no ei - tää tyyli mulla on aina ollut ja sillä sipuli. kyllä vetävästä biisistä huomaa nopeemmin..mä nyt vaan täs haen hyviä juttuja..aargia sentään. noi tilu-lilut just mitkä 2:25 tjsp alkaa..ne on just tota PPK-matskuu ja se alkaa olla jo ohi..ja sit kun toi ei kuitenkaan oikein nosta tunnelmaa tarpeeksi ylös. se vaan... lilluu tossa vesirajan yläpuolella, kun parhaimmillaan leijutaan vähintään katajien katveessa. voi vittu mua että pitää taas mollata mutta mua ei napannut oikein. tekninen osaaminen ja laatu on keskivertoa selvästi parempaa, ei siinä hätää..mutta jotenkin tälle "loveparade-solitude"-suuntauksellesi en ole oikein lainkaan lämmennyt. arvosana jääköön leijumaan. musta vaan oikeesti tuntuu kaiken redin matskun kuulemani pohjalta, että miehessä on kamalasti enemmän ytyä kuin vetää tällaisia kevytkenkäisiä "tauhkauksia". sanokaa mitä sanotte :D p.s. siinä se ois seiskan kieppeillä ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta