Paloma

Barbapapa | 19.10.2003 | Electronic
4:18

Mä sanon nyt etukädessä et bassolinja ei oo hyvä, pitää vielä muokata sitä. Muuten olen aika tyytyväinen, mut haluan kuulla teidän mielipideet!

8.25   836 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Teknomyssy 19.12.2003
Mukavia rytmejä biisi sisälsi. Ei tästä oikein pahaa sanottavaa löydä. Rakenne ja äänipuoli hallussa. Minimalista, toimivaa huttua.
0   +1 +2
 
9
SnoXn 16.12.2003
Hmm.. tästä tulee Plastikman mieleen, eikä se voi olla huono asia. Oli kyllä hienoa, persoonallisen kuuloista musiikkia. Tuo basso-soudi tuossa keskivaiheella oli ehkä vähän liian kovalla. Toimii näinkin, mutta pienillä muutoksilla/hiomisella tässä on potentiaalia vaikka mihin.
0   +1 +2
 
JM 30.10.2003
En uskalla numeroida. Vähän sekavat fiilingit.
ihme miniteknoa ja sitten huonosti asiaan sopiva joku hämykohta..ehkä jälkeenpäin jäi jokseenkin hyvä tunne, mutta kyllä oli monta ideaa tämän pituiseen biisiin mahdutettu. no, jos uskaltaisin antaisin ehkä 8.
Ei missään tapauksessa huono. ..vai oliko se sekavuuskin harkittu "taiteellinen ratkaisu"?
0   +1 +2
 
Nebula_Meltdown 22.10.2003
Hienosti rakentuu erilaisiin rytmeihin ja rytmien kombinaatioihin tämä biisi. Aika minimalistisesti kulkee biisi eteenpäin. Tulipahan kerrassaan aivan älyttömän voimakkaat bassot yhdessä kohtaa. Perin kiehtovan kuuloista kaikessa minimaalisuudessaan. :) En löytänyt mitään haukuttavaa, äänenlaatu on ok eikä rakenteessakaan kummempia vikoja ole. Oiken mukavaa rytmien leikkiä.
0   +1 +2
 
7
Lunar Vegetarian 21.10.2003
Tämähän oli komppirikas biisi. rytmit ovat todella maukkaat.ja niitä on kiva kuunnella, tosin basso taajuudet ovat aivan liian matalat. efekti saudit tekevät vähäsen goahtavaa meininkiä biisiin. Jossain minuutin kohalla tuleva efekti rökkiä olisi voinut tuoda kätköistään jonkun sine tai acid räminän mukaan kuvioihin. samaisen kohan jälkeen bass-linestä tulee jotenkin outo. 3:00 minuutin kohalla tuleva pienoinen paussi, ja sen jälkeen uudestaan kasaantuvat rummut voisivat tuoda mukanaan jonkun melodian. Rummuista annan 9+, bassosta annan 6+, ja melodian puuttumiset viellä pienentävät hiukkasen. kokonaisuus 7.
0   +1 +2
 
Haava 20.10.2003
Alun bassorumpu on hieman liian lyhkäinen ja "tiukka"... Muutenkaan alku ei oikein vakuuta, vaikka pohjustaakin aika hyvoin tuon piisin keksivälin. Sitten tuleekin kivoja taustasaundeja. 1:14 jälkeinen tunnelma on kerrasaan mainio. Sitä ei oikein tiedä miten päin olisi.Pääpyörii tunnelmallisesti. Sitä olisin voinut kuunnella pidempäänkin. Loppu taas ei kakuta. Muutenkaan nuo minimalistisemmat rumpupätkät eivät niin suuresti vaikuttaneet minuun. Pidän vähän sellaisesta tunnelmallisemmista biiseistä.. Ehkä luhyinä välipätkinä tuollaiset tumpusysteemit olisivat voineet tuoda lisää potkua taas noihin muihin biisin osiin. Ihan taidokas kappale täytyy sanoa.
0   +1 +2
 
9
Apo 19.10.2003
Mukavasti soundi parantunu edellisistä biiseistä, alkaa olla jo ihan biletysmatskua =) Taustalla voisi olla joku padi tms luomassa vielä hieman lisää tunnelmaa, mutta biisi toimii jo tälläisenä. Pituutta voisi olla vähän lisää, nyt jää hieman lyhyeksi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat