Humanity [cyb3r:net1c_s4lv:at1on]

149µg | 25.02.2009 | Electro-Industrial
5:14
7.17   817 kuuntelua

Kappaleen sanat

your body deteriorates
you don't want to die
consider your alternatives
time is running out

you decide to take action
construct a machine
in your image
biomechanical messiah

destroy the remains of your humanity
and see the rest of humanity burn
all that you are now is a cybernetic corpse
a storm of algorithmic emotion

a mechanical torso
unaffected by time
in your mind
a desire for information

you so-called life
feels like nothing
no despair as the world collapses in nuclear flames
nation after nation

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

L. Salo 15.01.2010
Vaikka olenkin melkoinen maallikko tässä välissä niin pakko sanoa, että projektinimi sai toisen kulmakarvani kohoamaan kun taas Lääke-biisi nosti viereisenkin. Mutta tämän biisin sanat onnistuivat muodostamaan ilkeän ja hullahtavan hymyn kasvoilleni.

"a mechanical torso
unaffected by time
in your mind
a desire for information"

Viimeistään tässä kohtaa tajunnan kylmät väreet herättelivät kysymyksiä. Onko tässä kyse juuri siitä, mistä luulen? Onko artisti ollut tuolla? Olisiko artistilla kenties enemmänkin jaettavaa siitä aiheesta, mitä kuvittelen tässä kerrottavan?
Liityn faniksi, koska haluan vastauksia. Olen joskus pyörinyt näissä tuntemuksissa ja aiheeseen liittyvissä kysymyksissä, joten olisi mahtavaa kuulla toisen ihmisen mielipiteitä musiikin kautta. Olet herättänyt uteliaisuuteni!
0   +1 +2
 
7
Lihis- 06.03.2009
Työlästä kuunneltavaa. Ei suinkaan sävellyksellisen tai soundillisen sisällön takia, vaan miksauskällin vuoksi. Yläpäässä on selkeästi aivan liikaa tavaraa, mistä tulee pää kipeäksi. Laulu on myös ehkä hitusen liian kovalla muihin juttuihin nähden. Tällä kertaa laulusoundi on parempi, mutta toivoisin jatkossa lisää aggressiota jos mahdollista.

Basson pois jättäminen suurimmasta osasta biisiä on kiinnostava taiteellinen valinta, ja väliosan "pörinä" toimii kivasti. Bassopuoli kaipaisi ehkä hieman enemmän potkua, mutta se korjautunee kun yläpää saadaan paremmin aisoihin. Vocodersoundi ei oikein toimi omillaan, mutta laulun kanssa kerrostettuna se kuulostaa hyvältä. Se chiptunemainen väliosa toimii kivasti.

Muuten olisin antanut 8, mutta miksauskälli ja (ehkä osittain siitä johtuva) "kivesten" puute syövät numeroa. Jatkakaa toki, hyvää settiä on ollut tähän mennessä!
0   +1 +2
 
Ville Kotiranta 05.03.2009
On Conjoiner taas mennyt säätämään oikein kunnolla. :D Jännittävä biisi kaikin puolin. Ensinnäkin, kun ennen kuuntelua avasin biisin sanat ja huomasin niiden olevan englanniksi! Wou. Tämä oli kuultava.

Sanat onkin sovitettu/tahditettu tosi hyvin, eikä mitään vieraan kielen aiheuttamaa ongelmaa pääse ilmenemään. Biisin parhaita hetkiä on erityisesti kertsin "all that you are now is a cybernetic corpse
a storm of algorithmic emotion", kun siinä tulee taustalle vielä se täydellisesti sopiva efektilaulu. Muutenkin kertsissä soivan synaleadin melodia on hiton kova. Vaikka itse pidänkin paljon melodisemmasta menosta, niin ei sellainen tähän olisi sopinut.

Niin, ja vaikka tämä onkin puhdasta konemusiikkia, on tässä poikkeuksellisesti saatu koneet kuulostamaan yllättävän eläviltä. Varmaan siksi, koska ne kuulostaa niin ilkeitä ja likaisilta. :P
0   +1 +2
 
VilhelmK 25.02.2009
pirun hyvältä kuulostaa, varsinkin toi vähän jousityylisen synan melodia. lauluraidan saundi on kans makee
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta