Edenin Käärme

5:58

Machinalypse_02

9.00   531 kuuntelua

Kappaleen sanat

Minä nostan katseeni pensaan edessä
Minä nielen kielletyn hedelmän
Minä kuiskin sinunkin unissasi
Minä olen, ja aukaisen siniset silmänne

Edenin Käärme

Makeita lupauksia, suloisia sanoja
Syntisiä kuvia, näillä mielesi täytän
Jumalasi hylkää, astu kanssani
Minä olen, ja aukaisen siniset silmänne

Edenin Käärme

Varokaa valoa, se sotkee
siniset silmänne!
Varokaa valoa, se ei anna
teidän elää!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
accent 14.12.2008
Huhhu. Kovat on kilkuttelut. Vittu kun näissä on aina jotain örinää. Ei sitä tarttee. Se häiritsee ja estää transsiin pääsemisen. Örinät vittuun ja niiden jättämän aukon biisin rakenteessa voi täyttää jollakin ääniefektisynteesikikkailulla monotonisuutta rikkomaan jossain kohtaa. Siinä olisi täydellistä musaa mun korviin. Tai sitten vaihtoehtoisesti puhdasta laulua eikä örinää, jos on pakko laulua olla. Mut silloin taas pitäis olla joku todella tiukka ja muistettava melodia ja rytmiin sovitus siinä että sekin olisi vaikea tehdä hyvin. Mieluummin siis ihan ilman laulua. Sit accent tykkäis ihan saatanasti tästä.
0   +1 +2
 
MKDELTA 24.11.2008
Alkaa tehokkaalla mekanistisella marssikompilla jossa on tehoa juuri sopivasta. Vokaalit ovat erittäin häiriintyneen kuuloiset ja toimivat hyvin. Taustapädit ovat ehkä turhan tränseä omaan makuuni. Välillä korviin kantautuu hienoja noise-efektejä. Sitten tulee hieman breiksimpi kohta joka vähemmästä täyspaahdosta huoliamtta on tiukkaa menoa, ja taustafiilistelyt kuulostavat oikein makoisilta. Sitten palaillaan militaristisen paalutuksen pariin. hieman kuin sucide commandoa bläkkisestetiikalla, ehkä? En osaa sanoa. Toimii, loppu oli kanssa aika ihanaista fiilistelyä kanssa.
0   +1 +2
 
buranaC 20.12.2008
Tästä pitää kyls sanoa, että nuo main taustasyntikat on tosi jees. Perkkojen ja noiden taustasyntikoiden yhteispeli toimii myös mainiosti. Potkii ja vitun lujaa, vaikkakin lisätilaa olisin itse uskaltanut antaa ehkä enemmänkin noille syntikoille. Voksuja olisin myöskin saattanut härömpään muotoon jonkunlaisen efektoinnin voimin. Overall hyvää työtä, isoimpana koukkuna juuri tuo syntikkatausta.
0   +1 +2