Degration

nots | 17.09.2003 | Chill Out
1:11

No tääon nyt tälläne outo, rummut ei oikee natsaa... Se soi Reason 2:ssa paljo paremmi ja senku kääntää Waviks ai Aiffiks ja siit mp3:seks ni se menee huonoste, et sillee :D Veikkaan et Heivenly antaa tälle biisille aimo pisteet :D Tää biisi on vaa 1:11 ku ei siihe keksi oikee mitää muuta et se voi mennä aika nopeest ohi korvie :D

10.00   529 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

roxted 28.11.2005
Eipä hirveen chill out- fiilikset tullu tästä kappaleesta :D tuli ehkä enemmän sellanen olo, että pitäis ruveta juoksemaan jotain karkuun?! no jooh.. ja loppuu kun seinään. Parempi melodia kun Cronizedissa ja soundit aika samaa tasoa. parempi, kun se. arvosana (7+)
0   +1 +2
 
JamesMercy 27.11.2005
Tyyli ei ollut minulle sitä ominta, mutta ihan mutupohjalta seuraavaa: Alussa melodiat toimivat erinomaisesti, stereokuva tuntui ihan hyvältä, vaikka soundit olivatkin aika reilusti omilla puolillaan. Stringit vähentävät viehätystä jonkin verran, tuovat tietysti aika reilua massiivisuutta mukanaan. Tuo ohessa kulkeva pulputus on paikoin mainiota ja tuo mainiosti täyteläisyyttä kokonaisuuteen. Rummut eivät olleet ollenkaan omaa juttuani, aika tavanomaiset ja ärsyttävän junnaavat. Kappale ei ilmeisestikään ollut valmis, sen verran vajaaksi tuo jäi sekä kestoltaan että rakenteeltaan. Ideaa oli, kyllä tästä joku vauhdikkammasta konetavarasta pitävä varmasti kiksit löytää. Hyvähyvä, ei huono!
0   +1 +2
 
10
Heivenly 21.09.2003
Vihdoinkin.
Kappale on vähätellen konemusiikin aatelistoa. Todella kova melodia todella kovassa kappaleessa.

Mp3-versio ei oikein anna korville sitä, mitä kappale todellisuudessa on. Alkuperäisessä versiossa, Reasonilla kuunneltuna, rummut ovat PALJON mahtipontisemmat. Mutta jotain selvää sentään saa. Toivottavasti tästä tulee vielä joskus se parempi versio kuunneltavaksi.
Ei pysty muuta sanomaan! :D KUUNNELKAA!
0   +1 +2
 
Flip 18.09.2003
Mul on kone ihan vitun solmussa teen tänään format C:t en voi kuunnella nyt tätä ku ei toimi IE eikä mikään..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat