Intro

Beheader | 27.08.2008 | Thrash Metal
2:06
8.33   1398 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DhTier 08.07.2009
Jätän tän "perustellun kommentin" nyt tähän intron kohalle, vaikka tää tavallaan koskee näitä kaikkia ralleja.

Tuli mieleen tosta vokaalien tyylistä ehkä vähän jotenkin jännästi Cathedral, Exodus ja ehkä pikkasen jopa Pantera, mutta kuitenkin se on silti omanlaisensa. Koittakaa vetää joskus suomeksi jotain, olis mielenkiintosta kuulla. Mielikuvasta tulee mieleen joku.. En nyt kyllä yhtään saa päähäni, mikä bändi.

Muutenkin vokaalit on tosi selkeät ja sanat saa hyvin kuultua. Se on ihan virkistävää vaihtelua ikuiseen muovipussiörinään, jossa nyt on ihan sama, mitä korisee. Mutta eihän tää silti deathia ole, se on asia erikseen.. Rässissähän se nyt on erilaista muutenkin, niin.
Kitarasoundit on semmoset peruskuuloiset jyrät ja jäävät aika selkeästi vokaalien alle, mutta tulevat esiin kun vokaalien puolelta on hiljaista. Muutenkin runmut, kitara ja basso tuntuu välillä jotenkin yhdistyneen samaksi massaksi taustalle. Sellanen selkeä rytmi. Toimii. Kun kuuntelee sillain ”pintapuolisesti”, niin tavallaan musiikista erottuu selkeästi kaksi eri asiaa: vokaalit ja musiikki. Siis että instrumentit on tavallaan sulautuneet keskenään jotenkin. Kitarasooloilut haastaa vokaalit toisinaan, muuten soittimet pysyy omalla tontillaan ja vokaalit omallaan. En oikein osaa selittää paremmin tätä, heh.
Kaipaan basson kurlutusta. Semmonen rouheempi soundi kun löytys, mikä erottuis kitaroista omalla alueellaan selkeesti, niin se olis täydellisyyttä. Vähän jää basso jalkoihin, sulautuu liikaa muihin. Tämän sanon basistina, heh.

Kokonaisuus tuo kyllä mieleen mainitsemienne vaikutteiden yhteensulautumaa, joka ei oikeastaan tarjoa paljon mitään uutta. Voisin kuitenkin kuvitella keikalla olevan melko pittipitoisen tunnelman. Musa toimii vuorenvarmasti livenä, voin kertoa. Tekee mieli alkaa riehua kun tätä kuuntelee. Taustamusana kuunnellessa ei oikein erota, koska biisi vaihtuu, mutta se varmaan johtuu vaan meikästä.

Intro on omalla tapaansa mielenkiintoinen, ei liian löysä, muttei kuitenkaan mikään yliherkistelty. Eikä liian pitkä. En ees huomaa koska se loppuu.. Menee koko ajan ohi, vaikka oon yrittäny kuunnella. Muutenkin biisit näyttää numeroina tosi lyhyiltä kun on kakkonen ensimmäisenä, mutta sopivasti soljuvat kuitenkin. Liian pitkiä biisejä ei tueta.

Loppuyhteenvetona vois vaikka sanoa, että kyllä tätä kuunteleen pystyy. Potkii. Keikalla näkisin mielelläni. Ja faniuduin.
0   +1 +2
 
7
Rautanyrkki 21.07.2009
Taidan ymmärtää miksei useimmatkaan tämän sivun biiseistä kestä kahta minuuttia pidempään.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta