mlaeh

viili | 23.08.2003 | Minimal
4:06

musiikkia vauvoille

8.38   1905 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tommy Loose 04.05.2006
Ovelaa samakoiden kurnutusta alussa. Melodiat hyviä ja biisi pyörii mukavan leppoisasti eteen päin!
0   +1 +2
 
Sininen Lahna 11.06.2005
Tuo "musiikkia vauvoille" on siis ns. "huumoria". En vastaa musiikin vaikutuksista kenekään jälkikasvuun.
0   +1 +2
 
7
Niina. 03.05.2005
Kasvatustieteitä ja musakasvatusta jonnin verran lukeneena täytyy sanoa että tuo alku ei ainakaan ole kovin vauvoille sopivaa, liian korkeita ääniä ja sekavia,:) pienet vaavit ei ainakaan uskoakseni tykkäis ku nimenomaan bassot ja rummut on vauvojen musaa ku niitä rauhoittaa sydämen ääniltä kuulostava musa.:) Mutta tämän pienen pätemisen jälkeen, voisin käyttää tätä musiikkia tosin hiukan hitaammalla tempolla lasten nukuttamiseen esim. päiväkodissa. Ja nuo ksylofooniset äänet on kyl ihania.:)
Tee lisää musaa vauvoille!:D oikeesti siinä on hyvä rahareikä....varmasti möis! kiitos.:)
0   +1 +2
 
Olavio 06.12.2004
Anteeksi hieman ohi aiheesta: Musiikin didaktiikkaan kautta väkisinkin hieman perehtyneenä voisin suositella kaikille "todellista" vauvojen musiikkia. Tutkimusten mukaan vastasyntynyttä vauvaa rauhoittaa eniten äidin kohdusta nauhoitetut äänet. Jos saatte tällaisia nauhoitteita käteen niin tutustukaa. Vauvat rauhoittuvat noisesta on päätelmäni.

Palatakseni tähän valloittavan herttaiseen miaehiin, tykätä vain voi. Viili on suussa sulavaa ja pursuaa suupielistä. Mikään ei haro tässä kappaleessa vastaan. Ja vaikka tutkimukset osoittaisivat mitä kyllä tämä vaavimusaksi sopii loistokkaaksi. Aiai kun nannaa on.
0   +1 +2
 
iskujuuri 24.11.2004
Mukavan korviahiveleviä melodioita ja rauhoittavaa toistoa. Sopisi hyvin vaikkapa jonkin lastenohjelman tunnariksi tai -pelin taustamusiikiksi. Hienon kuuloinen biisi.
0   +1 +2
 
9
odkid 10.11.2004
Tohtori Sykerön nauhoittama b-puoli. Autot lentelee ja maailma on muutenkin naivistisen kaunis. Tulee mieleen sellainen maailma missä ihmiset oikeasti elävät rauhassa, ja päivät pitkät vain piirtelevät abstrakteja kuvioita ja nauravat ja itkevät ilosta.

Perin kotoisaa ja turvallisuuden tuntua luovaa musiikkia. Sanoisinpa että Múm on taas mielessä (niin kuin tuolla treesin puolellakin oli), ja se ei ole kyllä yhtään paska juttu...
0   +1 +2
 
10
aquazer 29.04.2004
Tämä on perin oudoksuttavaa. Mitenkä joku on voinut todella luoda näin iloista, rauhoittavaa, naiivia, kekseliästä, miellyttävää, minimalistista ja luovan hullua musiikkia pelkistä siniaalloista? Tätä kuunnellessa saan jotain aivan omanlaistaan nautintoa. Eriyisesti pidän pulputtavista äänistä, joita tulee kappaleen mittaan. Yllättävää on, että melodiat toimivat, vaikka ovatkin naivistisia ja yksinkertaisia. Tätä kappaletta ei saa ottaa tosissaan vaan pitää antautua sen sateenkaaren värisiin pilvi- ja patjamaailmoihin. Fanittamisen arvoinen

Pelastui taas yksi päivä.

;)
0   +1 +2
 
8
anits 26.03.2004
todellakin hyvätahtoista!
jokainen ääni on kun pieni superpallo jotka pomppii eteenpäin. paitsi ne jotka kuulostaa siltä että kirsikoita tippuu pilvenhattaralle.
en taida olla kovin selkeä :(
mutta: pidän kappaleesta, vaikkakin itse olenkin enemmän pikkuisen selkärangallisemman musiikin ystäviä.
mutta ihanaa taustamusiikkia ja jos mulla ois vauva tää ois sen lempibiisi!
0   +1 +2
 
8
Kaurismaki 25.02.2004
Vai tämmöinenkin genre kuin Dream on olemassa? Mitähän täältä nyt.. Unista kyllä. Ei painajaista laisinkaan. Untuvaista. Siniaalto-jammailua. 2 min paikkeilla alkava plopseperkussio viihdyttää. Aika prinsessa-musaa tämä. Ja vaahtokarkkeja. Mutta ei poneja, ellei niidenkin kaviot ole jossain maailman paksuissa pinkeissä villasukissa.

Kiva-söpö.
0   +1 +2
 
8
Samu2 25.02.2004
Oikein leppoisa kappale... tuommoista leijailua jossain tuolla pilvissä päivänä jolloin piletkin ovat vain vitivalkoisia harsoja tummien sadepilvien sijaan. Kappaleena jotnkin tulee mieleen että aika yksinkertaiseksi on jätetty, ja että ehkä tästä olisi saanut vielä hienomman kappaleen yrittämällä hiukan monipuolisuutta? Mutta enpä tiedä... kovin on leppoisa näin, ja ehdottomasti oudon nautittavaa kuultavaa...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2