Äänet syvyydestä

Hiidenlintu | 16.05.2008 | Black Metal
11:12

Demon avauskappale

9.00   845 kuuntelua

Kappaleen sanat

Synkistä syvyyksistä vesien
onkaloista maankuoren
juurakoista kuusipuiden
kolosista kovien kallioiden

Minä kuulin kuiskaukset
tunsin heikot henkäykset
kertoen kadoitetusta
ajasta verehen vallan

Näki kansa kivun, nälän, surunkin
menetykset rakkaimpienkin
Miekka miehen monen musersi
uhama uroksia upotti

Talvi tuuditteli Tuonelahan
vei tuskattomille tuville
Mutta haavoja hurmeisia
saunassa sanat salvasi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Ettenvinter 03.12.2008
Tosiaan, kovasti muistuttaa Burzumia. Yleensä Burzum-kopoit (tämä siis vain yksittäinen biisi) ovat aika diipadaapaa, mutta tämä on onnistunut aika hyvin. Vaikka nuo konerummut ei muistuta Burzumia tippakaan,heh.

Hyvä biisi. On nuo muutkin kyllä hyviä.
0   +1 +2
 
9
Funereal 24.10.2008
On siinä vain loistava biisi. Biisi muistuttaa aika lailla (jopa häiritsevästi) Burzumin Det som en gang varia, mutta jos sen jättää huomioimatta, on käsillä jylhä ja tunnelmallinen teos, jonka kruunaa lopun hitaampi osio.
0   +1 +2
 
9
Gregorios 16.06.2008
Huhhuh, tulee aivan Burzum mieleen! Loistavaa musiikkia, ainoata miinusta tulee voksuista, örinästä kyllä pitäisi saada selkoa. : P
+1   +1 +2
 
8
Azag 02.06.2008
Intro on ihan kiva, mutta minu makuuni se on venytetty vähän liian pitkäksi.. Rummut on ohjelmoitu ihan kivasti, mutten vaan jaksa konerumpuja.

Oikeilla rummuilla tää sais heti multa enemmän pisteitä, muuten biisi on ihan hyvän kuulonen. Yleensä pidän pitkistä kappaleista, mutta tässä biisissä tuo pituus kääntyi itse biisiä vastaan. Tuntuu että samaa kuviota hinkataan liian pitkään kunnes se vihdoin vaihtuu toiseen, jota hinkataan taas pitkään, ymmärtänet pointin? Tosin riffit on kyllä ihan laadukkaita ja saunditkin on ihan miellyttävät ja muutama aika makoinenkin kohta sieltä löytyy, että ei sen puoleen. Loppua kohden biisi alkaa sitten kuulostaa paremmalta.

Laulu on aika jännän kuulonen (hyvällä tapaa). Burzumin tuo kieltämättä mieleen ja tuo efekti tuo mieleen Varg Vikernesin kellarissa lauleskelemassa.

No nyt lopetan tämän paskanjauhannan ja annan arvosanan.
0   +1 +2
 
10
bassosetä 28.05.2008
Todella hieno sävellys. Parhaiten mieleeni jäi intro. soittimet ja laulut on saatu sopimaan yhteen erittäin hyvin varsinkin tuo syna se antaa erikois potkua biisille. Mielestäni 10 pisteen tekele.
0   +1 +2