Dejection

6:24

Sain jonkun näköisen kipinän kokeilla Drone musiikin tekoa muiden artistien suurteoksia kuunnellessani. Tuloksena reilun kahden tunnin työn tulos. Koko kappale on oikeastaan melko hatusta heitetty kokeilu mielessä. Kaikkea on ripoteltu vähän sinne tänne enkä jaksanut nähdä kovinkaan paljon vaivaa äänimaailman rakentelemiseen tai tehdä käytetyistä äänistä mitenkään erikoisia/mullistavia. Melko apaattinen, piinaava ja synkkä tästä loppujen lopuksi näköjään kuitenkin tuli. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

0.00   2203 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 14.05.2008
Vähän alkaa jo tympiä nuo digi-clippi-särö rötibät jossain vaiheessa. Onhan se roheaa, mutta vähän jotain olisin kaivannut siihen alkupuolikkaaseen biisiä. Siinä puolen välin tietämillä kuitenkin tykkäsin biisistä kovasti kun tuli sellaisia kivoja ininöitä mukaan. Lopun sävellys meni vähän turhankin selkeäksi, mutta silti vähän tyhjäksi. Jotenkin vähän sellainen hutäistu fiilis jäi sekä saundeista, että kokonaisuudesta. Silti se keskivaiheen fiilis oli kiva.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 26.02.2008
Tää biisi on suorastaan orgastinen.

Ehkä jotain syvyyttä vois olla äänimaisemassa ja leveämpi taajuusspektri käytössä, mutta silti - neroutta.
0   +1 +2
 
Incolumis 29.01.2008
Hypnoottinen säröbasso saattelee kuuntelijan biisin läpi ja muodostaa teeman jonka ympärille kietoutuu kirkuvia efektejä ja muita pieniä yksityiskohtia. Tunnelma on alusta loppuun neuroottisen painostava. Rummut tulivat odottamattomana lisänä, jotka kuitenkin toivat jännän ja toimivan vivahteen dominoivaan särötykseen. En kuuntele paljoa noise-tyyliä, mutta tästä jäi silti hyvä vaikutelma.

Viitaten kuvaustekstiin - vaikka joulu menikin jo, voin kuvitella jonkun siihen kaikkeen positiivisuuteen ja puhkikulutettuihin lauluihin kyllästyneen toivottaneen tämän biisin tervetulleeksi :)
0   +1 +2
 
MKDELTA 23.12.2007
Jotenkin perin sopivaa kun kappale tavallaan lävähätää päin naamaa lyhyen alkuhiljaisuuden jälkeen. Nuo pikkuhiljaa mukaan tulevat rytmisyyden rutinat ovat oiva lisä, ja kun mukaan tulee tasainen rytmi ja lisäperkat niin meno muuttuaa melkeinpä tribaaliksi. Soundillisesti vetää ehkä jonnekin power electronics/industrialin suuntaan, pidän tälläisestä soundista, ei liian terävää jatkuvasti. Kappale on kuin matka joutomaiden läpi. Häiriöaallot pyyhkivät kulkijan ylitse, samalla kuin hylätyn koneiston perusrytmi rutisee eteenpäin...tässä on tarpeeksi dynamiikkaa ja hypnoottisuutta omaan mieleen...kiintoisaa...sanoisin että laadukasta...tavallaan melkeinpä meditatiivista musiikkia...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat