Bad Music AllStars - Exclusive Shit Pt.1

2:53

JEAH! pelkkä part one... jatkoa seuraa... the saga continues.. kandee tsekkaa..
Järjestys: 1.Huli-Gun 2.Dp-One 3.A-Dogg

8.14   3978 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
MastaMind 06.08.2003
Toi biitti on hyvä,DP-Onella on tosi hyvä verse,mut sit nää kaks muuta äijää on kyl aaaaaaaaika vaisui..
0   +1 +2
 
Vuosipäivä 13.07.2003
Jooh biitti nyt ei iske sillee, mut menettelee... Huli-gun ei iske sen flow on aikah hakuses ja riimit on välil yksinkertasii, mut jotkut ihan hyvii perus riimei.. Eli ekan jäbän kandee yrittää käyttää sitä ääntä enemmän.. Dp-One sil on jo nykyää oparempi flow huomaa kehitystä sul on nyt flowta.. Jooh oppinu oot viel vaa hiot ja hiot nyt se ei viel oo mikää maailman paras, mut parempi kun muilla.. A-Dogg sil on flow aikah ankee kans eli äänen käyttöö enemmän.. Ja jotkut kohat voisit räbää uudestaa ku huomaa pienii sana virheit.. Jooh ehkä vähän sekva, mut Dp-One vie voiton... Harjotelkaa.. Niin mäki teen.. Miksauksist sen verran et jos tän miksais kunnol tää ois tuhat kertaa parempi eli ääni tasot vaihtelee ihan vitusti välil kuuluu lujaa välil hiljaa.. Sit jotain ääni efektei tartteis tonne sillee et se kuulostais vähän paksummalt... Ihan ookoo biisi Dp-One 9 ku niin paljon kehittyny.. Sit eka 7 ja kolmas 7 joten antaisin jonkun 7 koska biitti ei sillee iskeny.. Koko ajan paranee.. Tehkää huolellisemmin.. jeah,.
0   +1 +2
 
8
dawnthief 13.07.2003
no alotetaa vaikka biitistä. biitti iskee ainaki muhun hyvin. sitte verset. eka verse jotenki emmä tiiä mut joku siin tuntuu ihmeelliselt. mut en sano et ois ihan päin vittuja vedetty, ei todellakaan. sit DeePee. enkun ääntämine mun mielest on jo parantunu ainaki viime biisist. flow silee vähä takkuilee mut ei mun milest pahast. sit vika verse. hmm. no se oli ihan kohtuu suoritus. ei mitää paskaa, mut ei yli hyvääkään. mut siis hyvin vedetty. koko biisi oli kokonaisuudessaan hyvä.
0   +1 +2
 
8
J Kolme 13.07.2003
ekalla joutuu venyttää sanoja jonkun verran...eikai tässä deepee:n paras setti mitä oon kuullu!!!PROPSIT!!!ok veisu,piis!
0   +1 +2
 
9
LePe 13.07.2003
Tää on helmi biisi! Huli-Gun vetää aika jännäst!! :) Ei paha! :) Sit Dp-One: sä vedät jätkä ihan vitun hyvän setin! Jeah!! A-Dogg: Ei huono sullakaan! Mut Dp vetää voiton tässä!! Biitti on helmi vaik nyt on tehty millä on mut mua ei haittaa!! 9 :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta