Light from far

Dj Drozen F | 25.06.2003 | Techno
3:08

täs biisis meni tallennus aika päin ***** mut katotaa millane tuli :)

7.33   597 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Mero 30.11.2004
vähän on sekavaa juu.. pikkasen kun pitää taukoo ja tekee jotai muuta välillä ja sit kun kuuntelet taas uudstaan niin ehkä hahmotat itsekin. tosin todistettu tosiasia ettei sitä kunnolla itse kuule. spacesoundi on siisti.. kiksu säröö vähän equta lisää. biisin loppu on tosiaan vähän liina TÖKS! mut toisaalta se on teknoo? muute svengaa aika kivasti
0   +1 +2
 
siiki 19.09.2004
Aika kovat basarit on juu mutta technoahan tämä onkin.
Toi Space ääni oli kyllä hieno mutta ei tämä biisi mitään ihmeellistä sitten muuten tarjoakkaan. Vähän sekavaa menoa jossain kohtia.
Kyllä se siitä.
0   +1 +2
 
6
Lunar Vegetarian 02.01.2004
biisin alkaessa mukaan tuleva avaruus aani on todella hieno.. laukka kompinkanssa mukana tuleva padi on kuitenkin mielestani liian monotoninen. siihen saisi laittaa syyvyytta lisaa. Minuutin kohdalla biisi vasta alkaa, ja muuten se kuullostaakin aivan ok kamalta, jos tata ihmeellista raapimis aanta ei lasketa...1:40 maissa biisin melodia muuttuu aivan kokonaan, ja arsyttava raapiminen haviaa. pisti hieman korviin etta kick rumpu sarkee aivan hieman. 2:20 main alkava ihme aaninen melodi on jokseenkin riipaiseva. lopetus on hieman ehka tokkaiseva..sori, tama ei mitenkaan iskenyt niin paljon, kuin muut biisisi. kokonaisuudessaan, kun nuo kaksi riipaisu elementtia poistettaisiin, ja hieman aania editoitaisiin ja jonku hienonleadin tunkis, ni sais semmosen kasin pintaan menevan teknottelun..

0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat