Turn it up

Dj Drozen F | 24.06.2003 | Psytrance
4:20

tää on nyt tämmöst uuden tyyppist musaa...et vähä kommenttii mikä on hyvää ja mikä huonoa jos millää jaksatte ;)

8.29   1031 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Putte 04.11.2004
Bongasin tämän Mikseri suosittelee -listalta, ja näin jälkeenpäin täytyy ihmetellä miksi mikseri tälläistä suosittelee. Mielestäni varsin keskinkertaista psytrancea. Äänimaailma on jokseenkin ontto ja kapea vaikka hienoja ääniä tässä onkin. Psytrancea paljon kuunnelleena täytyy todeta että tämä on yksi heikoimmista kuulemistani psy-biiseistä tähän mennessä (useimmat ovat olleet varsin loistavia, joten vertailukohde on aika kova).

Osanvaihdokset menee jotenkin tönkösti, epäpsytrancemaisesti (eli ei silleen hitaasti valuen). Kyllä tässä silti jotain hyvää on. Lisää kaikenlaista cut-off pelleilyä ja muuta efutusta. Lisää taustapadeja, lisää instrumentteja, lisää bassoa, lisää yläpäätä. Kyllä tässä aineksia on parempaankin. Jatka samoilla linjoilla, mutta seuraavaan biisiin kahden biisin edestä panostusta. Kiitti ja kuittaus. ;)
0   +1 +2
 
9
.Trauma 24.06.2003
Kyl mä diggailin! toi taustalla polkeva bass syna oli aluks aivan loistava, mutta se kävi monotoniseksi kun vaihtelua ei tahtonu millään tulla. Oikeilla linjoilla todellakin ollaan, melodiat on riittävän häröjä, mutta ne todellakin kaipaavat reverbiä ja kaikua aikas rankalla kädellä. Haikatkin olisi jotain pannailua tai drill-efektiä tarvinnut paikoin. Kokonaisuutena oikein loistava, ja jos ymmärsin oikein 1 psytrance veisusi...? siis loistavaa ainakin siihen nähden. 9p.
0   +1 +2
 
8
Lunar Vegetarian 24.06.2003
kylläpäs heitti vittumaisesti textin putkeen =(
0   +1 +2
 
8
Lunar Vegetarian 24.06.2003
just härö melodia..kun saat noihin komppeihin vähäen ulottuvuutta ni hyvä tulee...lisää bassoa,ja jotkun stringit/padit eivät olesi hullummat..tai esim semmoset kuora tytön köhinät..ne on nykyään IN ;D....

eli sanotaan näin. Tästä sais tosi tykittävän psytrance biisin vähän lisäämällä kaikua (ei liikaa) ja teräviä pieniä efekti ääniä, ja bassoa todella paljon lisää....melodia on hyvä tollasenaan, ainoo mikä kaipaa hiomista on rummut.

-p8

ps- rumpuun kannattaa fx valikosta ädätä equalizeri..sillä siitä saa joko todella iskevän,tai sitten pehmeän. se antaa lisää poweria drummeihin huomattavasti..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat