China Walk

5:33

Tunnelmaltaan vaihteleva kierros Kiinassa - tähän mennessä pisin biisini.

0.00   245 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 21.07.2007
Mukavan pehmyttä aloittelua. Soundit ovat jotenkin supermidit, vähän onnettoman oloiset. Varsinkin tuo melodia miellyttää kyllä kulultaan, mutta soundit ovat vain hirmuisen muovisia ja presetin oloisia. Rummuissa on vähän samaa vikaa. Ihan vaikka efektöintiäkin kaipaisi. Rakenne on vaihteleva, ehkä turhankin, ja toisaalta kaikki on hirveän löyhästi toisissaan kiinni. Yhtenäistämistä lisää. Mutta mutta, isoimmat valittelut tulevat nimenomaan soundeista ja hatarasta rakenteesta, melodioissa oli kivaa fiilistä ja paikoin jotkut rumpukuviotkin toimivat ihan pätevästi. Pohjimmiltaan ongelma oli vain se, ettei kokonaisuus kuulostanut omaan korvaani mitenkään hirmuisen hyvältä. Pituutta oli ehkä rahtunen liikaa, tai sitten sekin johtui vain eri osien turhan kovasta eroavaisuudesta.
0   +1 +2
 
Begga(R) 01.07.2007
ERIIITTTÄÄIN minimalistisilla meiningeillä mennään, mutta paskat, nyt on yöaika. Sopii yömusaksi varsin hyvin. Hyvänkuuloiset matalat bassoäänet.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 27.06.2007
Njoo, tästä paistaa ikävästi FL:n saundit läpi mutta huomasinkin että teet demoversiolla nää kaikki :( Kannattaisi hankkia täysversio jostain ohjelmasta niin saisit paljon parempaa aikaiseksi. Täs on ihan mukavat rumpukompit ja itämainen melodia mut siihen se sitten jäi. Lisää soittimia lisää tai jotain monimutkaisempaa jo käytössä olevilla soittimilla niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat