Heliocentrique

Voyager | 10.06.2003 | Progressive Rock
7:37
8.40   1326 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Cancerman 16.03.2004
Mä kyllä tykkäsin tästä. Onhan tässä ensikuulemalta vähän tämmöistä hissimusiikin vikaa kun ei tunnu kovin paljon tapahtuvan, mutta sitten alkaa aukenemaan. Täytynee kuunnella vielä muutaman kerran. Menee kyllä tajuntaan aika tehokkaasti.
0   +1 +2
 
8
Niina 08.08.2003
Muutama lisäinstrumentti ei olisi pahitteeksi. Kitarasta ja laulajan äänestä diggailin =) Sointuvaihtelut piristivät kappaletta.
0   +1 +2
 
8
Emilie 07.08.2003
jooh.ihan hyvä biitti.jos veis melodiaa vielä hieman pidemmälle ja saisi kaikki instrumentit puhtailta kuullostaviksi tää biisi olisi aika helmi.lauluääni kuuluvammaksi.2min kohdalla tuleva 1.kitarasoolontapainenlyhytheitto on ideana ja sävellyspalana hieno mutta sen kun saisi inan nopeammaksi ja luontevammaksi.nyt valitettavasti kuullostaa siltä kuin kitaran kielet jäisivät sormiin kiinni.mutta harjoittelulla sekin aukenee..välistä kuullostaa kyllä paljon paremmalta et siitä se lähtee.mä olen oikeastaan ihan täysin väärä henkilö kommentoimaan mitään biisiä,omien kokemuksien summa musiikin saralla liittyy lähinnä omaan havainnointiin ja musan tauottomaan kuunteluun.tämä biisi ei ole toivoton,lauluääni sopii loistavasti.lisää lauseita,kunnon artikulaatio ja tausta tukemaan sitä.mutta mikä on se alussa oleva nainen ja englanninkielinen säksätys...aiuto!joo nyt vien liikaa tilaa.jotenkin ihana melodia kyllä.easyä...nooh,ja vatut.hyvee!!!!eiku miten stadilaiset sen sanoo...fättii..?!?;)
0   +1 +2
 
10
voyager 16.06.2003
Kiitoksia palautteesta.
Tosta välilurituksesta sanoisin sen verran, etten ole oikeastaan mikään kaksinen kitaristi, mutta intoa tuntuu olevan enemmän, kuin järkeä:-) Siihen kun sais vielä rummut ja basson myötäilemään niin siitä vois tulla aika komee.. Nythän koko biisissä ei ole bassoa ollenkaan, ja rummutkin ovaan tollaset looppi pläjäykset.
Laulu osuuksia on vasta alle 10 lausetta, kun siihen on sentään kirjoitettu yli 2 a4:sta tekstiä. Mistä tulikin hyvä aasinsilta tohon pituuteen. Elikkä annan vielä sen kasvaa omia-aikojaan niin pitkäksi kuin siitä nyt sitten tuleekin... hehheh, eipä taida paljon radiosoittoja tulla :-)

Joo, kyllä Kingston Wallia tuli joskus vähän kuunneltua...
0   +1 +2
 
9
A.D.I.D.A.S. 16.06.2003
Alku oli hyvä ja Taustat hienot. Hyvä fiilis, biisi on kyllä aika pitkä mutta niinhän nää progebiisit tahtoo välillä olla. Tää ei ollu kyllä niin progea ku odotin. Diggailetko Kingston Wall nimisestä bändistä. Laulajan Ääni sopii hyvin tohon kokonaisuuteen.
Yhdyn kyllä edelliseen mielipiteeseen et tarkkuuteen pitää kiinnittää huomiota. varsinki toi väliin tuleva kitara luritus on aika heikko, mut kokonaisuus pelastaa. Mikään ei pääse silleen häiritsemään kivaa kappaletta liikaa...
0   +1 +2
 
8
tih 13.06.2003
Moro! nyt otin ja kuuntelin! Ihan jees! Jos sen verran kritiikkiä, että soiton tarkkuuteen ja biisin pituuteen vois kiinnittää hieman huomiota. taustat ja melodiat hyviä!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta