The Walk (4am mix)

Azure Mind | 22.12.2006 | Chill Out
3:53

Tässä teille tarjolla pieni sessari-muotoinen chill out repäisy, näin joulun alkajaisiksi. Biisi on tehty sävellystyön osalta yhdessä aamuyössä baarireissun jälkeen :D. Sen jälkeen toki tuli miksailtua ja säädettyä biisiä paljonkin (no aijaa). Ei tämä nyt mikään kovin loppuuntuotettu tekele ole, mutta laitetaan nyt teidän iloksi, jos vaikka joku tästä jotain iloa saisikin :). Tyylinä siis jonkinasteinen chill out..tehty joskus..en edes muista enää milloin :D..vanha on.

"On keväinen aamuyö ja kävelet baarista kotiin päin. Aurinko luo ensimmäisiä säteitään ja uusi päivä alkaa heräilemään eloon. Olo on väsynyt ja mielessä on vain yksi asia - päästä omaan sänkyyn peiton alle ja nukahtaa. Takana on mahtava ilta, mutta mielen valtaa silti pieni haikeuden tunne.."

Tehty niihin aamuyön hetkiin, kun ei ole niin justiinsa. :)

9.40   1480 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Hyviä soundeja maalailet. Tulee rauhallinen fiilis. Kuvittelen auringonlaskun.
0   +1 +2
 
Kostiainen 09.09.2016
Juu, kyllä tästä esittelyytekstin mukaiset fiilikset saa. Rummut voisivat olla erinlaiset, muutes jees.
0   +1 +2
 
10
Fillari 01.02.2010
Tunnelmallisuus välittyy tässä teoksessa. Pidän rauhallisuudesta ja sounditkin onnistuneita. Piisi kasvaa rauhalliseksi disco-kompiksi. Tämähän olisi jo täyttä tavaraa rakkauselokuvan taustamusaksi kun he saivat toisensa ja kävelivät harjun huipulla käsi kädessä. Hieno on...tykkään.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 11.01.2007
Kivalta kuulostaa, vaik ei iha niin aamuyö ookaan enää. Aikamoisen märällä soundilla mennään, mut toimii tämmöseen tosi nätisti kyl. Minsan jälkee tulee hienoja melodisia elementtejä mukaan. Maistuu hyvin. Biitti tuli aika odottamatta mukaan ja en tiiä olisko sitä niin kaivattu edes, mutta ajaa se asiansa kuitenki. Tästä ei jää mitään osaa niin erityisesti mieleen, mutta epäilen ettei ole niin tarkoituskaan. Tunnelma tälläsessä on se tärkein ja tässä varsin onnistunut. Mielellään tän kuunteli ja voipi olla et tulee uudestaanki kuunneltua. :)
0   +1 +2
 
Fritzu 09.01.2007
doddiih ny vihdoin aikaa käyä tääl kuuntelee ja tiputtaa mällit.

no joo mut siis kuulosti kyl tosi kivalta.:) todella rentouttava biisi ja jotenki rauhottava:) sai jotenki stressin purkautumaa näitte kiireiden ja stressin keskellä.

en ny tän kehittävämpää osaa just ny tähä sanoo. kiitän^^
0   +1 +2
 
10
eicca- 09.01.2007
todella mukavan kuuloinen rento ja melodinen. ehdottomasti soittolistalle iltoja fiilistämään :D
0   +1 +2
 
Valandir 05.01.2007
Alkaa ihan kivankuuloisilla ambientmaisilla padeilla, jotka kuulostavat myös vähän uruiltakin. Saisivat mielestäni olla kyllä vähän ilmavempia, mutta kyllähän ne noinkin menee, itse saundista en tosin niin paljon pidä. Hihattia siellä alkaa taustalla lyömään, ihan kivan kuuloista sellaista. 0:32 lähtee vähän jousia myös mukaan, jotka tosin nekin voisivat mielestäni olla ilmavempia. 0:51 lähtee kyllä tosi hyvän kuuloinen matalampi(?) jousi soimaan ja kivoja melodioita tulee sen jälkeen, piano kuulostaa sopivan kirkkaalta ja on ainakin omaan makuuni sopiva. 1:53 lähtee biitti mukaan, ihan passelin kuuloinen sekin. Chill outista en tosin ole koskaan oikein hirviästi pitänyt, juuri sen biitin takia. Pientä breikkiä tuleekin sitten siinä kahden ja puolen minuutin jälkeen ja kivojen äänien ja melodioiden siivittämänä mennään rauhallista mutta hyvää tahtia eteenpäin. Hyvin aletaankin sitten kauniisiin jousiin tuota biisiä lopettelemaan ja sieltähän se loppu sitten tuleekin.

Kokonaisuutena napakka sekä jämäkkä teos ja vaikka tämä ei sinulta olekaan mitään niin vakavaa, niin silti tämä kuulostaa hyvältä. Rauhoittava setti siis kokonaisuudessaan eikä myöskään varmasti jätä Chill outin ystäviä kylmäksi, vaan päinvastoin. Eipä tässä nyt silleen mitään ihmeellistä ole, mutta niinkuin sanoit, niin tämä on juuri sopiva niihin aamuyön hetkiin, kun ei ole niin justiinsa. Varmoihin ratkaisuihin rakenteeltaan ja ideoiltaan luottava biisi, näin tämä maistuu kyllä varsin hyvältä.
0   +1 +2
 
JamesMercy 27.12.2006
Nätti tunnelma heti alusta asti, vangitsee. Mukavaa herkkyyttä tulee noista stringeistä. Ja kah, sellojakin, komeaa. Ja puhallinta. Ja mukavaa sähköpianofiilistäkin. Ei voi mitään, erittäin mukava äänipaletti tähän on kyllä kasattu, tunnelma on hienosti puhdas ja orgaaninen. Rumpupolitiikka on oikeastaan se ainoa kohta joka ei itselleni kolahda ihan parhaalla tavalla, vähän tuommoista ylireverboitua kasarikoneballadismia. Se vain tuntuu liiaksi kornilta, anteeksi; itse nauttisin enemmän vaikka mukavan tuhnuisista ja sämplätyistä grooveista. Mutta muuten ei valittamisia, kaunis ja eheä kokonaisuus. Miksauskin on mukavan erotteleva. Vähän jotain mobymaista fiilistä, mutta mukavasti monimutkaisemmalla otteella. Tykkäsin, tykkäsin oikein kovasti. Soittolistalle menee.
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 02.05.2007
"On keväinen aamuyö ja kävelet baarista kotiin päin. Aurinko luo ensimmäisiä säteitään ja uusi päivä alkaa heräilemään eloon. Olo on väsynyt ja mielessä on vain yksi asia - päästä omaan sänkyyn peiton alle ja nukahtaa. Takana on mahtava ilta, mutta mielen valtaa silti pieni haikeuden tunne.."

Loistava insertti biisiin ja luo esitykseen ihan toisenlaisen tunnepohjan, kun kuuntelin ensin ja sitten vasta luin tuon yllä olevan tekstin. Voisin hyvin kuvitella pikku laskuhumalassa käveleväni tämän melodiallisen kappaleen soidessa korvissani. Kauniisti soivat jousimaiset synat ja toi basari, joka välillä kumistaa taustalla on hieno oivallus :). Kiva komppi on rumpusysteemeissä, ehkä hiukan kova, konemainen, mutta ei häiritsevä. Kaunis, melodinen, loistavaa ja taidokasta fiilistelyä mielestäni.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta