Fairytale

6:35

Lähinnä pianofiilistelyä.. Rauhallisempaa ja ehkä vähän tunnelmallisempaa..

9.50   488 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 29.12.2006
Tässä alkaa olla tuo rakentelu paljon selkeämpää ja muutenkin meininki semmosta paremman kuulosta. Soundiosasto huutaa lisää työtä, mutta yleisilme on parempi ja koko biisi tuhat kertaa johdonmukasempi kuin aikasemmat vedoksesi. Aurisgale tuossa pianosta sanoi, niin se on tuollainen pelokas ohut ja pistävä. Sitä vaan hieman rohkeammin esille ja pehmeämmäksi. Nyt se on muutenkin hieman ulkona miksauksesta ja särkeekin mielestäni vähän paikoitellen. Mutta kuitenkin siis. Rakennetta hahmoteltu paljon paremmin. Alkuosioon heti tarvis jotain efektejä tonne ekalle minuutille ja vaikka jonkun pienen arpeggion mukaan tuon happomaisen soundin tueksi. Kuulostaa tyhjältä ja yksinäiseltä. Basari on myös aika kumisevaa mallia. Pikkuhiljaa noitten soundien kanssa tässä. Olet kuitenkin selkeästi mennyt mielestäni eteenpäin trancebiisin kokonaisuuden hahmottamisessa. Se on jo hieno homma se. Paras kohta muuten tässä biisissä on tuo kun sahaliidi tulee sisään (1:40 ->). Siinä on erittäin toimivia elementtejä ja mielestäni hommat parhaiten kuosissa. Sitte tossa kun biitti taas lähtee, niin siinä meininki lässähtää vähän. Tästä on kuitenkin erittäin hyvä jatkaa seuraavaan settiin taas. :)
0   +1 +2
 
10
makes69 26.12.2006
Tonne soittolistalle meni että heilahti oli sen verran hyvä pläjäys.
0   +1 +2
 
9
DJ Max 23.12.2006
Ihan kivan kuulonen biisi.. tykkäsin.. trance uppoo aina.
0   +1 +2
 
Aurisgale 22.12.2006
Lyhyestä ajasta huolimatta mitä olet tuottanut musaa (tosin onhan tuota listan mukaan väännetty paljon), niin ei kuulosta hassummalta... hiukan soundit ovat paikoitellen lelumaisia ja sellaisia mitä fruity syöttää kehiin. Padit ovat hyvän kuuloisia, vaikkakin ehkä turhan myötäileviä yleismaailman kanssa. Piano ei ole niin kauniin kuuloinen, se on aivan liian pistävä... se voisi olla paljon hämyisempi.

Bassline on omallaan tavalla melko hauska, kun se välillä viimeisellä loopin nuotilla pomppaa ylös, kuin utelias koira aidan takana... jotenkin se saa hymyilyttämään... hiukan koomisen kuuloinen hyvällä tavalla... Biisissä on paljon hyviä soundeja ja miksaus toimii kohtuudella, eikä suuria pomppauksia ilmene.

Tästä on hyvä jatkaa. Intoa musan tuottamisessa ja hyvää joulua!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta