Lauantai

Anarqi | 23.11.2006 | Chill Out
7:09

Pitkän tauon jälkeen leppoisaa chilliä, rummut Battery2 ja kaikki muu Virus TI. Ihana vehje se, nauttikaa luomuksesta.

9.00   621 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
spiritusandasper 31.05.2007
Ihan mukavan rauhallista leijailua. Melkosen synkkääkin paikotellen. Rummuissa häiritsee melko reippaastikin tuo älyttömän terävä snare. Vie tuota pehmeyttä ja rauhallisuutta pois aika tehokkaasti. Muuten biitti tuntuis olevan ihan sopiva tämmöseen settiin. Soundit on kyllä makeen kuulosia. Tolla TI:llä kyl vääntelee jos jonkinlaista. :) Tykkään kyllä tästä fiiliksestä mikä kehittyy pikkuhiljaa biisiä kuunnellessa. Alkupuoli ottaa ihan iisisti ja tämä paranee vain loppua kohden. Tuo loppupuolen vinkumelodiakin toimii omaan korvaani hyvin. Soundi on ehkä hitusen liian pistävä, mutta ideana tosi hyvä. Parilla pikkuviilauksella menis noiki ongelmat sivuun, joten kyllä mä tälle ihan hyvää numeroa tarjoan. Varsinkin kun kuutenlin alle ton Moonayn, niin tässä miksaus on todella merkittävästi parempi, mutta onhan ilmestymisajankohdallakin pari vuotta eroa, eli selvä hommahan tuo sinänsä on. Jatkahan samaan suuntaan ja heitä uuttakin settiä taas joskus kehiin. :)
+2   +1 +2
 
9
starts 21.01.2007
Hienoja melodioita ja harmoniaa. Snare ja hihat aika metalliset ja terävät, vaatii vähän totuttelua. Kaunista maalailua. Vangeliksen "fanina" pidän erityisesti melodian korostamisesta biiseissä- Tämä oli erittäin seesteisen kuuloinen mutta kuitenkaan olematta lattea. Hienoa.
+2   +1 +2
 
9
J!! 11.10.2007
Juu snare olisi voinut olla semmoinen hieman tuhnumpi ja siihen enempi reverbiä. Sellanen 80's pahvilaatikkosnare olis mun mielestä sopinut aika hyvin kun muutenki tuli vanhempi elektroninen musa mieleen kuten juuri tuo Vangelis. Basarissakin saattaisi olla jotain viilaamista kun halpojen tietokonekajarieni subbari tärisi jalkojeni alla kuin viimeistä päivää. En ole kuitenkaan biisiä paremmista kajareistani kuunnellut, joten voi mennä tuhnujen tietokonekajarieni piikkiin tämä ilmiö...
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta