Demonplay

Surfing Lucifers | 14.11.2006 | Rock
4:11

Synkkä ja kirpaiseva tarina miehestä jonka mielenterveys petti...vai pettikö?

9.00   663 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Hra. Kinnas 16.11.2006
Ps. Plussana olette myös päässeet näissä uusissa biiseissä irti teidän 3.15min kappalekestostanne ;)
0   +1 +2
 
9
Hra. Kinnas 16.11.2006
Hmm... tämä oli tavallista hassumpi biisi kuin yleensä. Sen perusteella pitäisi pitää tästä keskivertoa enemmän. Tässä irroittauduitte ajoittain myös maneereistanne, joten siksikin pitäisi pitää siitä enemmän. Ristiriitaisia tunteita. Hmm. Rumpalin pitäisi kyllä oikeasti koittaa välillä katsoa maailmaa 16-osafillien ulkopuolella. Tässä on kyllä jo liikaa hienoja SL:ltä ennen kuulemattomia ideoita, että voisi antaa kasin. Huomasin juuri että minulla on kaunis ysien suora teidän biiseissä. Eipä hajoa linja vieläkään. Kappaleen alku ja loppuu miellyttivät eniten.
0   +1 +2
 
9
allupallu 15.11.2006
Haa, tämä taas on selvästi ysin biisi. Hienot ilkeän kierot soinnut/sointukulut. Hämärä meno niin kuin jokaisessa biisissänne. Tässä kitara on jo selkeämmin epämääräinen, surffaava lusifeeri, herkkua. Rumpujen tullessa mukaan aika hieno groove ja 00:45 alkava yhden nuotin kitarakuvio tempaa mukaansa. Tuli miksauksesta mieleen sen verran, että basso on kovin hiljaa :/ Alku- ja loppuääntelyistä plussaa.
0   +1 +2
 
Purple Helmet 14.11.2006
Nyrjähtänyttä ja ah, niin mielenkiintoista. Tämä poppoo osaa tehdä biisejä. Kappaleet eivät koskaan jää jauhamaan paikalleen, vaan aina löytyy joku koukku jolla päästään eteenpäin, eikä suomaastoon juutu tankit. Lisäpisteitä Bowie -kitarasta, joka toimii tässä ympäristössä hämmästyttävän hyvin. Myös miksaus on tässäkin aivan erinomainen. Itseäni tosin häiritsee hieman pahviset rumpusoundit, mutta täytyyhän sitä jostain vikistä, ettei nyt pelkäksi suitsutukseksi mene.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta