Aijai

Roope Kalajo | 05.08.2006 | Pop
3:32

Viimeisin Woodbriar studiolla tekemä biisi.

Arnold Ahlert soitti soolon ja osan taustoista. Kiitos ja kumarrus!

8.75   1378 kuuntelua

Kappaleen sanat

Olohuoneen nurkkapöydän
hän koristelee kukillaan
ja kolmatta kertaa meikkaa onnessaan

Hän odottanut on vain hetken
aika seisoo paikallaan
mut pahinta jää pelkään

Jos hän ei tulekkaan
jos hän ei tulekkaan

Aijai jos näin taas käykään
Aijai se satuttaa
Aijai jos ei kukaan kerro
Et kaikki tää on vain elämää

Jukeboxin vierestä hän
tekstiviestin lähettää
tuli jälleen duunimatka sori vaan

Nainen katsoo ulos hiljaa
vetisillä silmillään
ja tyttärelleen kertoo

ei faija pääsekkään
ei faija pääsekkään

Aijai jos näin taas käykään
Aijai se satuttaa
Aijai jos ei kukaan kerro
et kaikki tää on vain elämää

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Timo JM 23.07.2009
Kyllähän tällainen kama keski-ikäistä veteraanipopparia miellyttää. Puhdastyylistä ja rakenteeltaan selkeää musaa.

Laulussa toivois vähemmän yritystä ja enemmän sitä vilpitöntä omaa itseä. Nyt tulee vähän fiilis kuin ei oikein uskottais omaan luonnolliseen ääneen vaan koitettais kuulostaa joltakin muulta.

Hyvä meininki kuitenkin - siitäkin huolimatta, että intro / säkeistön tausta liippaa erittäin läheltä sitä yhtä McCartneyn biisiä ;-)
0   +1 +2
 
8
slvs 15.05.2007
Suht valmista radiopoppista, soundipuolella olisi vielä hiukan hakemista. Bassoa minäkin tähän kaipaisin.
Vaikkei tämä ole varsinaisesti mikään suosikkigenre, niin huolella tehtyä musiikkia on silti aina ilo kuunnella.
0   +1 +2
 
Timo JM 22.08.2006
Mukava ja harmiton biisi mutta pikkasen hajuton ja mauton. (Vähän niin kuin meikäläisenkin tekeleet.) Kyllähän tää silti radiossa menis. Soolo aika maukas joskin soundillisesti ja tyylillisesti vähän irrallaan muusta.

Kritisoin laulua tuossa Hollywoodissa ja sama pätee myös tähän, kuten oikeastaan näihin kaikkiin. Ei kannattaisi yrittää vääntää ääntään sellaiseksi mitä se ei luonnostaan ole. Tulee sellainen fiilis, että solisti ei usko omaan ääneensä ja epävarmuudessaan yrittää sitten tavoitella jotain mikä ei toimi. Sen vain kuulee. Tai ainakin musta se kuulostaa siltä.

Vaikka demomaiset soundit tuppaa häiritsemään hemmoteltua korvaa on nää on kuitenkin kivoja ralleja. Eli sen puolen asiat on hyvin kondiksessa.
0   +1 +2
 
milton 13.08.2006
Täähän kuullosti hyvältä! Muistelen kuulleeni tästä jonkin työversion joskus pari kesää sitten, mutta se ei kuullostanut näin hyvältä. Pidän erityisesti säkeistön melodiasta eikä kertokaan huono ole (henkilökohtaisesti en tosin pidä tuosta usein käytetystä tavasta jossa joku laini toistuu vahvempana ja sitten siihen jossain määrin vastataan). Mutta hyvä ja toimiva biisi tämä on, ei siitä pääse mihinkään.

Hieman diskanttivoittoista, mutta mainio demo!
0   +1 +2
 
JamesMercy 11.08.2006
Mukavaa. Instrumenteissa ei ole suurempia yllätyksiä, mutta kaikki kuulostaa oikein hyvältä ja pelaa hyvin yhteen. Vokaalit kelluvat mukavasti pinnassa ja tekstitkin ovat ihan miellyttäviä. Kerto toimii sekin - vaikka vähän tuo aijai arveluttaakin. No, ihan hyvin sekin toimii. Hyvä rakenne, koukuttava kokonaisuus. Turvallista keskitien poppia, mutta tällä kertaa se turvallisuus oli oikein mieluisa juttu. Irroitti hyvän fiiliksen. Lopusta jos tuon revcymmin saisi vielä napattua pois, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. Alun ja lopun yksinäinen kitara on itsessään täydellinen.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 08.08.2006
Tässä on kyllä ihan hemmetin laadukkaan kuulonen setti. Laihiksella silti hyvä pointti toi basso. Tarttuvaa meininkiä ja hienosti tuotettua kamaa. Laulutkin on miksattu tässä mun mielestä paremmin kun tossa edellisessä biisissä. En mä tästä osaa juurikaan mitään kritisoitavaa löytää. Radiosoitossa tämmösen pitäs olla, ku niin paljon muutakin tän tyylistä sieltä tulee. :)
0   +1 +2
 
9
rikkalapio 08.08.2006
Miekö en osaa kaikenmaailman hienoja musiikkitermejä vieläkään niin vähän hankalaa lähteä pilkkoon tätä biisiä palasiksi ja sanoon sitä sun tätä, mut tunnelmasta osaan paremmin kertoa ja nyt tulee kyllä sen tytön puolesta tosi surullinen mieli kun isä ei kotiin tulekkaan. Se jää noin päälimmäisenä mieleen ja toinen jutska mitä mietin on se että jos jokin bändi pitäis tähän repasta mitä vois miettii niinku samana päivänä niin Tannan alkutuotanto kolahtaa läheltä, niistä tykkäsin kans kuin hullu puurosta. Muuten kappale on hyvin soitettu ja laulettu kuten kaikki tään proggiksen matsku. Hauraus on silti mun favo. Niin kerta että tiiät :-)
0   +1 +2
 
9
jaskak 07.08.2006
näpsäkkä biisi, hyvillä sanoilla, melodialla ja saundilla varustettuna!
0   +1 +2
 
Laihanen 07.08.2006
Hienoja biisejä nämä kaikki, tosin niillä on yhteinen vaiva: Basson puute. Tai oikeastaan yläpään liian kova korostus. Hieman kun tasapainottaisi matlan ja korkean tasoja niin nämä olisivat todella rautaisia biisejä. Tarttuvaa materiaalia nimittäin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta