Once upon a time in Spain

Heat Radius | 29.06.2006 | Chill Out
3:31

Todella omituinen kappale.. Vaikea kuvailla.. Hip-hop/pop/iskelmä-biitti yhdistettynä Espanjalaiseen Zorro tyyliseen melodiaan.. (kuulostaa varmaan oudolta) no Kuuntele ja palauta! :D

9.60   909 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DJ Mihailov 23.07.2006
Erittäin positiivisesti yllättävä biisi. Biisin tunnelma oli mukavan letkeä. Erityisesti minä pidin tuosta piano ja kitara melodiasta ja kitara komppaus meiningistä. Tätä voisi kuvitella ihan johonkin elokuvaan. Mahtavaa Heat radius! AIVAN LOISTAVAA!!
0   +1 +2
 
Cloom 30.06.2006
Viimeinen hirnahdus ennen makkaratehdasta, heh heh. Olihan tässä tortillaa ja fajitaksia. Hieno tuo kitara ja torvi-soolo. Melodiassa oli myös hitunen spaghetti-westerniä. Erilaista tuotantoa, eikä mikään paha asia.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 30.06.2006
Alkaa mukavan etäisellä tunnelmalla. Onnistunut toi hirnumisefekti. :) Ohhoh.. onpa leppoisaa meininkiä. Hemmetin siisti toi kitarakikkailu. Pianolinja ei nappaa ihan niin hyvin, joskaan ei mikään huono sekään ole. Vähän hätäinen mun mielestä muuhun nähden. Biitti pelittää hyvin ja hienosti, kuten bassolinjakin. Toi hevostelu vois mennä ehkä hiukan hiljemmalla tossa keskikohdilla. Kivasti täyttää kuitenkin soundimaailmaa. Vetinen tunnelma vallitsee. Reverbiä on käytetty runsaasti. En tiedä toimisko paremmin rauhallisemmalla revebillä. Nytkin tuntuis olevan aika onnistunut tääs soundimaailma, eikä mielestäni puuroudu missään kohtaa, vaan eri soundit erottaa hyvin toisistaan. Paikoitellen todella nättiä ja onnistunutta chillailua, mutta myös välillä turhan hätäistä ja sekavaa. Muutaman kuuntelun perusteella kylläkin erittäin onnistunut biisi sekä soundeiltaan että tunnelmaltaan mun mielestä. Kiitettävällä tälläsestä pitää rankasta. Lisää tällästä vaan kehiin. :)
0   +1 +2
 
10
starts 23.01.2007
Tässä on sitä joitain... Suosikkibiisejä. Nuo kitarat on upeita. Tunnelma kuin suoraan italowesternistä. Hevoset laukkaa ja hirnuu- luo keveän tunnelman. Hepat on hauskoja tässä biisissä- ja huumoria reippaasti! Minä olisin laittanut ihan loppuun sellaisen napakan pyssynäänen (sen hirnumisen perään), mutta eihän hevosia saa tappaa. :(
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat