The Russian Beauty

ToxicSound | 16.06.2006 | Melodic Trance
4:44

No tää saattaa kuulostaa tutulta ... PPk:han se on ... mut lainattua on vain "soitin".Siitä nimikin juontaa juurensa .(HUOM! TÄMÄ ON RAAKA VERSIO) Kannattaa silti kuunnella.

30 päivää 200 latausta
15 päivää 100 latausta

8.10   1960 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

DJ Smash 23.10.2006
Hmm.. PPK:sta vaikutteita joten lupaa hyvää, laitetaanpa kuunteluun.

Alun soinnutuksessa ei ainakaan ihan PPK:n saundiin päästä, sen verran matalalla noi soinnut ovat. Jotenkin irrallisen kuuloinen tuo alku. Sitten kun alkaa alkamalla, niin basso on yksinkertainen mutta sopii tähän saundiin eli ei valittamista. Osaksi nuo PPK:stakin tutut melodiasaundit muistuttavat hiukan liikaakin Resurrection-biisistä. Öh, aika vähän jumputusta? Mutta eipä mitään, saundit kyllä pelaa ja kaikkea, täytyypä kuunnella uusikin versio :P
0   +1 +2
 
8
Radio24h 17.07.2006
Liian kova yhteys jo tehtyyn hässäkkään. (Moskovassa) Pls, älä jatka tällä linjalla koska tuotannollista poweria löytyy selkeästi. Erinomaisesti tuotettu biisi. Soundit puhtaana, rytmitys, rakenne, kaikki on hienosti tehty mutta älä ota tätä russian juttuu haltuun. Voin diilata sopparit moskovaan aivan vaikka huomenna mutta ei tule menemään läpi enää. Idea on tietty omalla tavalla ok mutta tää ei tule toimimaan. Käytä voimavarat laajemmin.
Mieletöntä tekemisen poweria sulta löytyy. Hienoja elementtejä biisissä.
Jotku kohdat vähän ohuita, mutta tämä projekti lienee kesken...
Plokkaa noi PPK soudit ulos ja tee tästä laajempi hässäkkä, siis omalla tyylillä. sit rokkaa ja helvetin kovaa :)
0   +1 +2
 
8
Dj Hand 10.07.2006
alkujumittaa vähän turhaan, mut sit kyl lähtee tosi kivan kuuloinen noste, hiukan hajanainen biisi ehkä kuten jo aiemmin sanottu....kivan kuuloisia melodioita ja kaikkee muttei (vielä) mitään maailmaa mullistavaa...rakennetta kantsii hioo
0   +1 +2
 
SarQ- 26.06.2006
hmm. joo soitin on kyl tuttu. tosi ohut äänimaailma. ei oikee oo sitä jyskettä mitä trancessa pitäis olla. mut melodiat on kyl kivat, ehkä juuri sen takii ku toi on toi ppk nii tuttu nii kuulostaa hieman samanlaiselta.
Kyl mä sanoisin et paksumpaa settiä, vaikka muutama sawi taakse elävöittämään tätä nii kovaa on jo.
0   +1 +2
 
8
kajjsa- 26.06.2006
en yleensä kuuntele tällasta musaa. mut mut, toi alku oli aika ärsyttävä mut sit ku se loppu ja alko se "jumputus" niin se alkoki kuulostaan ihan hyvältä. :) enpä mä nyt oikeen kummemmin tätä osaa arvostella. 8 annan.
0   +1 +2
 
8
Extra. 23.06.2006
Huomattavaa kehitystä tapahtunut (missä ajassa on sitten toinen asia).tämä kuulosti tosi harkitulta ja tasapainoiselta biisiltä.
ps.hyvät nostatukset...
0   +1 +2
 
7
D-Beat 21.06.2006
No alku oli kyllä ihan kivan kuuloinen ja tosiaan odottelin myös jotain oikein lotkivaa menoa alkavaksi, mut perhana kesti tonne parin minsan kohdalle, ennenkuin aloin kappaletta edes kunnon tranceksi epäillä.=) Ihan hauskoja saundeja tuonne taustalle on tungettu ja aika ajoin tosiaan tulee sellainen fiilis, että potentiaali löytyy, mutta kun ei lähde käyntiin niin ei.

3.50 kohdalla hassuhko basarikohtaus. Tää on mun mielestä enemmän tällainen chillailubiisi. Ton basarin kun vaihtais semmoseen lepposaan rumpukuvioon, niin tää olisi varmaan parempi. Melodisena trancena annan tälle kutosen, mutta kappaleena muuten 7+
0   +1 +2
 
Seburban 20.06.2006
Vittu et osaa olla kypsää... Olipas muuten rankkaa menoo... joo todella *lol*
0   +1 +2
 
To1 18.06.2006
Alku lähtee ihan mukavasti liikkeelle. Padit kuulostavat kyllä melko ohuilta ja muutenkin soundit kaipaisivat hieman parantelua. Ideaa biisistä kyllä löytyy, mutta toteutus jää mieleen sekavana. Jotakin huippukohtaa biisi jää selvästi hakemaan, mutta sellaista ei kyllä vastaan tullut missään vaiheessa. Rumpu luuppi kaipaisi ikävästi täytettä, ehkä hieman muhkeammat hihatit ja clapit paremmin mukaan. Mutta kuten edellä jo mainitsinkin, ideaa biisillä selvästi on. Enemmän vaan hiomista ja parantelua niin kyllä se siitä lähtee.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta