Insomnia (Live @ After Eight, Pietarsaari)

Free Soul | 23.05.2006 | Spoken word
3:50

This song is an odd bird, A song that defines itself all over again every time it is performed, because so much is left on improvisation. This is how it went this time!
This too is a live recording taken straight from the sound table just like the song above, and the volyme is again sadly low so beware! I feel sweatty when I listen to this - I remember my fever.

9.75   1885 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Asam 10.08.2015
Puhelaulu ja kitarat ovat hyvä liian vähän käytetty yhdistelmä. Tämä kappale tuo mieleen jostain syystä DAF:n, lienee sama tunnelma ja harmoniat. Teksti ei sinällään tunnu olevan mitenkään uutta oivaltava, tai siis runollinen/etäännytetty, mutta pakko laittaa täydet pisteet musiikista ja esityksestä.
0   +1 +2
 
10
har 02.12.2007
Lisää Björk tuonne idoleihin !!!
Hitto, kun tällaista on hieno kuunnella kun vaimo on mennyt nukkumaan.
Taidan hakea kellarista vielä sen toisen oluen.
0   +1 +2
 
iskujuuri 29.05.2006
Alku lupaa paljon, mitä jatko ei juurikaan lunasta. Jonkinmoista freejazzimaista menoa on aistittavissa. Rummut kuulostavat kivalta. Myös koskettimet ja ajoittain kitarakin miellyttää. Tausta on kuitenkin mielestäni laahaava ja tylsä. Epämääräistä lausuntaa ja rääyntää. Jossakin vaiheessa biisissä melkein jo alkoi kuulostamaan siedettävältä, mutta sitten harakka hyppi lavalle ja raiskasi jäniksen. Tähän biisiin sopii kenties kulunein fraasini "Piri toimii". Niin se tekee, tämä ei. En tiennytkään, että te neiti OFS olette psykedeelien ystävä...
0   +1 +2
 
Jadyley 23.05.2006
niin ja näissä on voluumit ikävän alhasia. mut propsit viel sanoista ja hyvästä lausumisesta!
0   +1 +2
 
Jadyley 23.05.2006
joo, onhan nää vielä raakoja. miksauspöydällä näistä sais kyllä kuorittuu aika vetäsyjä. jännää tunteilua!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat