Back to Kämp v. 2.0

1.0 Tappi | 20.05.2006 | Abstract Hip-Hop
7:58

Tämän piisin synnnystä:
Makes 69 kyseli multa jotain ja mä vastailin että Back to Kämp olisi sopiva.
Mulla on toiveita että tästä tulee ikuisuusprojekti so loppumaton projekti johon lisätään aina vaan kaikenlaista niin kaunan kuin sanoista saa selvää.

10.00   1008 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Siddhartha 09.06.2006
mä hengitän humaanisuuttatän bäck to kämp sarjan mukana. ja se pitää sisällään sen traagisuuden mitä ihmisyys tuo tullessaa, samoin kun kaiken kauniimmankin.
mä en tiiä mut kaippa mulla on nyt just oikea mielentila kuunnellakseni ja kommentoidakseni. siis sitä mää vaan meinaan et en mää tällasta aina jaksas kuunnella, koska tää on HEAVYÄ!! sanan varsinaisesa merkityksessä. tissiposket voi mennä kuuntelee takatukka laukkaa ja leikkii mörköjä....
sitä muuten kutsutaan jossain piireissä larppaamiseksikin...
oli miten oli mut näin on kirjoitettu.
0   +1 +2
 
makes69 23.05.2006
Joo kohta tulee uusi versio!!
+3   +1 +2
 
Siis lukekaa se devil väärin päin.
+4   +1 +2
 
theplan 21.05.2006
Täytyy sanoa, että tää Kämpin ympärillä tapahtuva Tapin ja Makes69:n välinen musiikillinen vuoropuhelu aiheuttaa hämmennystä...

Ekalla kuuntelulla en havainnut tässä juuri mitään eroa Makes69:n versioon paitsi sen, että jotain satunnaista ropinaa oli tullut lisää. No, loppu oli sentään vähän selkeämmin erilainen. Joka tapauksessa mun vaatimattomien aistimieni mukaan tässä versiossa ei mitään olennaista lisää biisin aiheuttamaan elämykseen tullut (siis verrattuna LIVED-versioon).

Nyt kun kuuntelin vielä kertaalleen molemmat versiot, niin onhan siinä se hyvä puoli, että aloin löytää uusia tasoja tästä kokonaistaideteoksesta. :)
+3   +1 +2
 
makes69 21.05.2006
Wel well mitenkäs voisin tähän antaa pointseja kun itse esiinnyn tässä?Lopetus on muuten erilainen kympinarvoinen vetohan tämä on pelkästään ilman minun kitaraa jäävi olen sanomaa nostaako soittoni arvoa pitääkö samalla asolla vai laskeeko mut back to kämp on my favoure thing;)
+4   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat