Sota

Cravestoalytuzum | 08.05.2006 | Punk
2:46

Kyselin genreä tälle, päädyin punkkiin.
Kirjoitin tämän joskus kauan sitten lukiossa.
Henkilökohtainen inhokkini nykyään.

8.50   476 kuuntelua

Kappaleen sanat

Katsotko televisiota sinä,
Sinä joka uhkaat rauhaa,
sinä joka
uskonnollasi pyhän rahan valtaa häiritset?
Katsotko sinä kun vahvat
vahvemman oikeudella jauhaa
liput valkoiset alle telaketjujen?

Me aloitetaan sota,
tapetaan tuo ihminen.
Haljetessa atomien
kuolee vihollinen.

Ja kun tämä maa on hautuumaa
sodan uhrien
Me siirrytään jo seuraavaan alla tähtien
ja raitojen.

Elämä on kulutusjuhlaa,
kulutusta ammusten -
Joka tuhoaa vähemmän kuin muut
on puolella
häviäjien.

Vain torakat jäävät tänne meitä kaipaamaan
kun pelon sukupolvet suojelee lapsiaan
Vain torakat jäävät tänne meitä kaipaamaan
kun vain voittajalle voittajan vapaus on vapautta.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Hiukka on vaikeaselitteinen genre joo... Alkaa rauhallisesti, mutta jatkuu kummallisena punkahtavana rokkina... Mut tää kyl toimii ajoittain ihan hyvin.. Laulu hiukan hakee, mut olen täällä kyl kuullut paljon huonompia puhtaita lauluja sellaisilta orkestereilta jotka oikeasti kuvittelevat olevansa hyviä... Biisi loppui aika nopeasti, kyl mä sanoisin et tää on punkahtavaa rokkia.
0   +1 +2
 
satakatinen 25.05.2006
Mahtava särö alussa, kerro mulle sitte ku et enää käytä koneita musan teossa, ja jätät sen laulamisen jollekin muulle. Täähän on vaikkapa konepunkkia.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 19.05.2006
Alkaa nuotiolaulelmana, sitten jatkuu hard rokkina. Noilla sanoilla kyseessä on selvästi New Wave eli uusi aalto. Ihme rohina tuossa pliisumassa osassa taustalla. Sota on muuten luonnollinen tapa rajoittaa väestönkasvua sanoo Pentti Linkola. ;)
0   +1 +2
 
Demotion 16.05.2006
Jonkinlaista alt rockia varmaan. Tuo peltinen reverb koko biisissä nyt vie vähän huomiota itse biisimateriaalista. Akustiset kitarat soivat aika nätisti ja on tuo pääriffikin aika hyvä. Lauluja voisi vähän tarkistaa ja rumpuohjelmointia.
0   +1 +2
 
Spitfire 13.05.2006
Helvetti, Kerkko K. Koskinen vetää rankemmalla otteella. Ihan ilmiselvä yhteneväisyys kyseisen artistin äänen kanssa. Saundeja kannattaa vielä hinkata, jotta saa jykevämmän otteen tuohon meininkiin.
0   +1 +2
 
Teemu T 11.05.2006
Hieman ohut saundi, johtuneeko miksauksesta. Tyylilajista en osaa sanoa mutta sanotaan että kevytlevite-punk.
0   +1 +2
 
vasara1 09.05.2006
Kitara jutut oli tämän piisin parasta antia, kuin myös tekijän teksti. Paremmalla toteutuksella olisin saanu tästä enemmän irti.
0   +1 +2
 
A.S.H 09.05.2006
Piru Kange tossa hetki sitten totesi suunilleen saman että torakoiden on tämä maa.. ehkä niin on.
Tiedätkö mitä kiinan hallitus julisti tianamenin aukion tapahtumista 9 vuotta jälkeenpäin virallisessa lausunnossaan."Mitään
mielen ilmausta ei ole ollut, siten myöskään niitä tuhatta ruumistakaan ei voi olla" loogista. Eikö totta?
Naivi mutta hyvä teksti jossa asiat on siten kuin ne nyt ovat, ja ehkä on jotain tehtävissä...vain näitä biisejä....joita kukaan ei pahemmin kuule mutta voi olla parempikin.Tärkeintä lienee omien ajatusten selvittäminen.Sinullekkin.
0   +1 +2
 
9
Piru Kange 08.05.2006
Lukioaikana sitä ihmisellä on kaikenlaisia maailmaa parantavia ajatuksia. Tai kauhukuvien maalailua. Itsekin jotain tämänkaltaista taisin kehitellä silloin nuoruudessa. Vanhemmiten sitä kyynisoituu sen verran pahasti, että tällainen teksti alkaa vaikuttaa hirveän naiivilta. Mutta... itse biisiin:

Tavallaan aika taiteellinen tulkinta. Tällainen, älykkäällä tapaa pilke silmäkulmassa tehty. Kuitenkin tietyllä tapaa vakavamielinen. Osittain tästä tulee mieleen työväenlaulut, jotka on vaan vedetty uuteen formaattiin. Tietyllä tapaa taas jotain älykästä teatterimusiikkia. Paha sanoa. Pidin kuitenkin aika paljon. Ysi.

P.S. Heh, lauloit torakoista. Meidän eilen ilmestyneellä demolla laulettiin myös torakoista, jotka perivät maan viimeisen ihmisen hautajaisten jälkeen. Mikä yhteensattuma. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat