Redline (Original mix)

7:05

Elikäs tällanen melodinen tranceralli. Ihastukaa tai vihastukaa.

BPM - 140

8.80   1077 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DJ Mihailov 01.05.2007
Perin erikoinen alku jota seuraa erittäin tervetullut bassojytke! =) Pidän melodiasta. Se on mukavan tunkeilematon eikä potki biittiä taustalta hijaisemmaksi. Nämä kaksi elementtiä antavat loistavan tunnelman biisiin,johon ehkä olisin kaivannut hiukan muutosta jossain kohdin melodian osalta. Kaikin puolin ihan kelpo biisi. Kyllä se ysi irtoaa tästä =)
0   +1 +2
 
RadeoN 17.07.2006
jees.. kaikkea olennaista tässä onkin sanottu.. miksaus on pahasti pielessä.. joskin ideaa tästä biisistä löytyy etenkin tuo melodiakulku on erittäinkin jalostamisen arvoinen. nyt kuulostaa hieman keskeneräiseltä koska junnataan loppuun asti samoilla linjoilla ja soundeilla.. tuo pianon kuuloinen plimplom soundi kuulostaa efektoimattomalta ja hiomattomalta kuten monet soundit tässä biisissä.. eritoten tuolta nyt toi "piano" paisto läpi. yksitoikkoinen biisi kauttaaltaan ja kaipaa ehdottomasti lisää linjoja ja vaihtelua. miksauksesta iso miinus. mutta mielestäni kuitenkin hiomisen arvoinen biisi ellei mielessä ole jo uudet tekeleet ;)
0   +1 +2
 
8
Blaah92 09.05.2006
soundit hyvät, miksaus huono, idea hyvä. :) kyllä se siitä ;)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 07.05.2006
Alku vähän epäilyttää, ei miellyttänyt meikän korvaa ainakaan hirveästi. Biitti lähtee hyvin käyntiin, mutta basari tuppaa jäämään aika tehottomaksi. Bassossa turhan paljon stereokuvaa, tulee vähän liikaa esille. Melodioista ei oikein löydy mitään koukuttavaa, vaikka ihan nättejä soundeja onkin kehissa. Pianossakin tuntuu olevan liikaa stereokuvaa kun se kuulostaa noin erilliseltä.

Päämelodia toimii loppujen lopuksi ihan hyvin, mutta en tiedä miksi nykyään niin monella on hinku heittää se linja noin korkealle, jolloin se lähinnä alkaa ärsyttämään. Oktaavia alempaakin olisi todennäköisesti toiminut vallan mainiosti. Miksaus puhtaan kuuloista, korkeita taajuuksia löytyy sopivasti. Rakenne mukiinmenevä, mutta tehostusta voisi olla lisää siellä täällä. Ihan kelpo kappale, joka kuitenkin kuulostaa vähän keskeneräiseltä. Päämelodia paras osa, vaikka meneekin turhan korkealta.
0   +1 +2
 
9
ekse 02.05.2006
Mjaa, nimen muutit :P Ei ole paljoa muuttunut viime kuulemastani, yhtä kelpoinen tämä on ennenkin ;P Tee euro-versio jossain vaiheessa, sitähän mä olen tässä halunnutkin jo pidemmän aikaa. Synat ja sahat ja kädet kattoa kohti \o/
0   +1 +2
 
Aurisgale 02.05.2006
Bassolinja ja rytmipuoli on alkupuolella riittävän mielenkiintoinen.

Ihan toimivat sahailut, mutta en löytänyt niistä mitään ihmeellistä. Jos aikoisi saada perussahausta edes jotenkin mielenkiintoiseksi, niin sen soundi pitäisi olla huolitellumpaa. Sahausta kuulee vain niin pirun usein ja jos se ei ole riittävän fiiliksiä herättävää, se vain latistaa tunnelmaa entisestään. Miksaus on melko tunkkainen... ja soundeja vaivaa muutenkin lievä palikkamaisuus... Aivan kuin parit soundit olisi tullut mukaan melkin presettinä jostain.

Ei pitäisi tietenkään tyrmätä tätä, mutta heikot soundit saavat tämän läsähtämään hiukan kasaan. Tästä saisi kyllä varmasti kelpo kamaa, mutta tämä tahtoo vain kompastua itseensä. Rytmipuolessa ei ole mitään vikaa, vaikka voisi olla vivahteikkaampaakin. Läiskii kyllä hienosti.

Alussa jo lopussa oleva lasermainen filtteri-efu on ihan siistin kuuloinen. Tällä kertaa vain en oikein millään tapaa innostunut tästä teoksesta. Ei tässä ole oikeastaan mitään vikaa, mutta toistuva saman sahaaminen on vain mielestäni puuduttavaa. Linjoiltaan tämä on kyllä sellaista, joka toimisi vokaalitrancena... voisin kuvitella tasaisilla alueilla isorintaisen naisen hoilaamassa jotain hemmetin älykästä;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta