Parallel Lives

Mind-Split | 16.04.2006 | Dub
5:06

Elektronista leijuvaa dubbia.

EP:n viides biisi.

10.00   704 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 25.05.2006
Vaikutelista lupaa jotain hyvin kiinnostavaa, Dub Trees ei ole tuttu mutta muut artistit ovat hyvin rakkaita kaikki.

Erinomaisia tunnelmaa luovia padeja tässä, ihan loistavaa. Rummut toimivat muuten mutta niissä voisi olla hitusen enemmän gruuvia ja eloa. Kickiin syvyyttä, laittaisin kaveriksi toisen kickin päälle siten että jommasta kummasta alataajuudet kokonaan pois, nyt se on turhan kova. Snare voisi olla hitusen verran lyhyempi, ja kun FLstudiolla teet niin kokeilepas pientä blood overdrivea, vaikka niin että preamp 0.25 tienoille, se antaa mukavasti potkua saundiin.

Tuo 2:20 loppuva ja myöhemmin uudestaan alkava melodinen soundi hyötyisi suuresti siitä, että sen pannaisi jommalle kummalle puolelle ja laittaisi delayn invertiksi tai ping pongiksi. Toisi stereokuvaan huomattavasti mielenkiintoisuutta.

Ideoita on ja ne ovat hyviä. Erinomaisen potentiaalista matskua, oikeastaan luulen että se mitä tämä eniten kaipaa, on yksinkertaisesti aika. Sinulla on jo niin hyvä perusmeininki että tuotannollisten taitojen vielä karttuessa tästä voi tulla jotain todella spesiaalia, koska tämää on jo nyt todella miellyttävää kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
JamesMercy 29.04.2006
Kivoja soundeja heti alusta lähtien. Kaikki tuntuvat kolahtavan. Kirkas päämelodian soundi on oikein miellyttävä, jotain tweakkailua siinä voisi ehkä tapahtua biisin kuluessa, nyt se jatkailee aika lailla samoissa soundeissa koko ajan. Rumpujen ja basson rento, laid-back dubittelu on oikein miellyttävää, kuljettaa hyvin eteenpäin. Jotain erikoisempaakin kuvioittelua olisi rumpupuoli voinut tarjota, mutta kyllähän se tuommoisenaankin toimi. Ihan toimivasti mukaan on ymppäilty erikoisempiakin ääniä - jotain veden solinaakin olin siellä kuulevinani. Vai oliko se vain jotain avaruusulinaa? Tiedä en. Niin, avaruushenkistä tämä tosiaan oli. Ehkä jossain määrin se Gorillazia dubversioinut yhtye tulee mieleen. Kiva, omaperäinen ja ainakin minulle ihan uudenlainen löydös kumminkin - kiitos siitä.
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 24.04.2006
Ehdottomasti projektin paras imo. Kick-samplen kun vielä vaihtaisi hieman pehmeämpään, niin kokonaisuus hipoisi jo täyteläisyyttä, noh, näinkin tämä menee. Pidän bassosta ja tuo melodiakin on sopivan kiusallisen nätti. Tämän tahdissa voisi yöunetkin viettää. :)
0   +1 +2
 
e2 23.04.2006
Kivasti alkaa. Mystistä meininkiä. 10 sekunnin jälkeen alkava soundi on jotenkin pikkasen vajaan kuulonen tai sillee.. hyvä kyl mut jotenki.. ei nii laadukas ku muut soundit (ja ehkä vähäse turhan koval). Esim. basso on todella miellyttävän kuulonen(tosin dubimeiningissä se sais taas olla vähä kovemmalla :)). Nuo nestemäiset plurinat on mahtavan kuulosii. Sopii erittäin hyvin tunnelmaan. Miellyttävä breakdown tossa 2:20 kohilla alkaen. Loppupuolella tuo huiluainen soundi josta valittelin alkaakin jo maistua paremmalta. Jännästi jotenki soundi alkoi kuulostaa pidemmän päälle paremmalta, kun yleensä se on toisinpäin.. Kaikinpuolin mukavan letkee meininki. Kivat padit jne. Vähän ehkä kolkon/haikean tuntuinen (varmaan tarkoituskin) mutta näin kesän lähestyessä maisyuis lämpimämpikin soundi. Hyvä veto joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
pujo 16.04.2006
ihan on meininki kohdallaan. saundimaailma ehkä piirun verran liian elektroonista pujolle. orgaanista saundia lisää niin avot. silti pidettiin, tak.
0   +1 +2
 
10
_whisper 12.09.2007
Aika vetistä dubbia. Jtn Atlantin valtamerta kuvaava biisi =?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta