Love Tale

Kloku | 12.04.2006 | Dance
3:32

Se on valmis! Niin perus Dance kamaa ettei voi erehtyä. Kiitokset Wamsi:lle, joka auttoi sanojen teossa! http://www.mikseri.net...

Sanat:
---------------------------------------
This is a tale of two lovers
Distance with them is too long
But if they trust and love each other
They will keep together

At the end of time, lost wasn't so huge

Forever, together
Forever, together

Leave forever
Love forever
Walk together
Sleep together

Forever, together
Forever, together

Raise my love, raise my love
Raise my love, raise my love
Raise my love, raise my love
Raise my love, raise my love

Leave forever
Love forever
Walk together
Sleep together

Forever, together, forever, together
---------------------------------------

8.00   1685 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
SisterNightfall 12.04.2007
ihan mielenkiintoisen kuuloista =) omaperäistä ainakin laulutyyli tässä biisissä. Eli ihan kuunneltavaa musiikkia =)
0   +1 +2
 
5
DjSare 14.10.2006
laulua puhumisen ja kuiskailun tilalle, ja vähän lyriikian sopeuttamista sanoihin vai miten sen nyt sanois, kuitenkin aluks musa ja sanat aivan liian kaukana toisistaan. tää ei vaan oikein ole mun genre etten ole ihan paras arvostelemaan, ehkä siks ei toimi mun korvissa. omassa luokassaan varmaan ihan ok. tsemppiä!
0   +1 +2
 
KitKat 07.09.2006
alussa aattelin että tällanen perus.. mut oli siinä kuitenkin jotain omaa, joka erotti sen muista. Ehkä vähän klisee sanat, mutta ei se mitään. Voisi olla ehkä laulua kuiskailun sijasta, vois lisätä vähän vaihtelua. Siinä kolmen minuutin vaiheilla alkaa puuduttaa :)
0   +1 +2
 
sala 28.08.2006
No ensinnäkkii meike ei hirvveesti kuuntele tän tyylistä mussiikkiii, mutta toki aina kannattaa kokkeila erilaisia genrejä. Mutta täsä kävi nyt myös sitte sillai, että en vieläkään oikkeen ystävystyny tän tyylisen mussiikin kansa, ko ei täsä oikkee ollu sillai semmosta mikä mua viehättäs.
Kyllähän toi mussiikki rullaa tuolla taustalla ja sanat mennee vaan, muttamutta tää ei vaan herätä tunteita. Kait tää on omassa kategoriassaan toimiva ralli.
0   +1 +2
 
rokkineiti 26.08.2006
Lauluosuus oli varsin mielenkiintoinen,
olisin toivonut enemmän laulua eikä mitään lausumista.
Kivat sanat ja mukava soundi.
0   +1 +2
 
9
Warggoath 28.06.2006
vokaalit :) bassoa enemmän niin menee täysillä! En oikein piittaa näistä rakkaus hömpötyksistä niitäkun tulee mtv:ltä täysillä joka toinen kappale. Onhan tämä kyllä parempi kun ne mtv:n kappaleet!
0   +1 +2
 
7
Aztee 28.06.2006
Joo musa oli ihan ok mut laulu kuraa :D jees...
0   +1 +2
 
7
heli-] 17.06.2006
Ite oisin kyllä vähän muuttanu tota että noi sanotukset ois menny musiikin mukana nytten kuulostaa niin oudolta.. tosin ihan okei mutta tekisin kyllä pari muutosta esim.. normi äänelle eikä "kuiskaus" tai mitä lienet ja sillai että menee ees jossain määrin musiikin tahtiin :D mutta ihan oorait
0   +1 +2
 
JamesMercy 29.04.2006
Vokaalit eivät kolahda valitettavasti ollenkaan. Aksentti ei ole oikein kohdallaan ja vaikuttaa joltain venäläisen kaduntallaajan ja speech generaattorin risteytykseltä. Vokaalit olivatkin isoin miinus, muuten toiminta on ihan toimivaa, joskin tosiaan niin kovin kovin perusdancettelua. Mikä nyt ei ainakaan itselleni enää nykyään kolahda, eli olen siksi ehkä vähän huono arvioimaankaan. Melodioissa nuo tweakkailut ja kehitykset maistuvat parhailta, niitä seuraa aina innolla. Soundipaletti oli muuten ihan tyydyttävä, ehkei tosiaan kauhea omaperäinen, mutta ihan hyvin toimiva kuitenkin. Lajia paremmin diggaileville voisin uskoa potkivan hyvinkin.
0   +1 +2
 
9
Dj Delta 22.04.2006
Alku yhtä jytkettä, leadissa on hieman ristiriitaa muiden äänien
kanssa, muuten homma toimi nappiin. Good job!! Ib
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat