Snow Angel

6:22

BPM:138

9.00   2594 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Radio24h 23.03.2006
Intron ajatus toimii... ruokitaan hieman aika kovalla melodia idealla... sitten biisi lähtee sisään... Jatkuu samalla teemalla. Ajatus ei harhaile. Biisin linjaus pysyy paikallaan. Paitsi puolessa välissä lähdetään kovemmalle tasolle... Hienoo härnäämistä... mitä biisi sisältää loppuviimeksi, sitä ei alussa voi ekalla kuuntelulla tietää...
Erittäin hyvin käytettyjä äänimaailman elementtejä, basson käyttö loistavaa. Loppu tuli liian nopeasti. Tähän olisi voinut tehdä vielä ehkä 40 sec. lisää tuohon loppuun... Täydellinen loppuhässäkkä... Energia ei saa koskaan loppuu kesken... viedään show täysillä loppuun saakka siten että kuulija hengästyy... ;))
0   +1 +2
 
9
Noison 13.03.2006
Hienoja melodioita ja soundeja tykkäsin kovasti. Biisi alkaa todella vakuuttavasti ja tuo pimputus soundi tuolla taustalla on hyvin onnistunut. Genren tunnistaa heti ja itse musiikki on todella mukaansa tempaavaa ja huumaavaa. Hyvä basso korostaa biisin kokonaisuutta vaikka se joissan kohdissa hieman särkeekin, mutta ei sitä kunnolla huomaa. 9 tälle hyvin taiteelliselle biisille. (Pääsee mikserilistalleni.)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta