Purification of Darkness

6:00

Uutta biisiä kehissä. Kommenttia tulemaan!

8.25   1317 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 17.02.2006
Hmmm... kaikki linjat ovat pirun hyvän kuuloisia, mutta rakenne tuhoaa kaiken hienon toteutuksen. En ymmärrä miten olet saanut äänen näin tunkkaiseksi. Aivan kuin olisit kerran vetänyt biisin raskaan kompressoinnin läpi ja sitten vielä masteroinut jollain automaattisella masteroijalla, joka olisi saanut kaiken menemään todella tunkkaiseksi ja hiljaiseksi. No tuohon voisin arvailla vaikka mitä.

Alussa on todella iskevät rumpukuviot ja pidän basslinen kuviosta. Kuulostaa muuten vain siltä, että et ole välittänyt itse lopputuloksesta yhtään. Käytä aikaa biiseille ja masteroimiseen jo biisin aikana, jos sitä lopussa ei jaksa edes yrittää, sillä olet tässä heittänyt hukkaan hyvän biisin huolimattomuudella.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 31.01.2006
Juu-u. Jotenki tuntuis et on jääny tää setti vähä hiljaselle. Potkuosastolla on säästelty tärkeitä taajuuksia. Kick kuulostais siltä, et se vois olla hyvin tehokas ihan pienellä equn säätämisellä. Ehkä se on myös hieman liian hiljasella. Padisoundi (alkaa tuossa 43s kohdalla.) on ihan paikallaan, mutta paksumpi se saisi olla. Nyt tuntuu jotenkin niin erinäiseltä ja ouhuelta, eikä oikeastaan kuulosta kovin lämpimältä soundilta. Nostatus on helvetin kovalla meiningillä rakenneltu. Liidisoundi vaan ei kuulosta ihan viimeseen asti hiotulta. Ja yleinen soundimaailma/miksaustaso on vähän ideaa jäljessä. Tuo "huudahdus" on tuossa nostatuksessa erinomainen efekti. Se sais jatkua hieman pidempäänkin ja sooloilla vähän omia teitään, nytkin tuo loistavaa väriä nostatukseen. Juuh, kyllä tää aika pätevää matskua on. Vielä jos tota soundia sais sellaseks lämpösemmäks ja vähä paksummaks/tehokkaammaks, niin tästä tulis erittäin hieno biisi. :)
0   +1 +2
 
8
Zune 31.01.2006
Aika perussettii, ok meininki, mutta oktaavin vaihdoista ja biisin vaihtelevuudesta kokonaisuudessaan hyvään äänenlaatuun nähden veikkaisin että et ole kovin kauaa musantekoa harrastanut. Hieman kliseine nimi biisil mielestäni. Mutta ihan ok. Kasia pukkaa.
0   +1 +2
 
9
Shadow_fox 29.01.2006
Aika hyvin sitä mitä genre lupaa.
0   +1 +2
 
Vespe 29.01.2006
Ihan mukavan groovaava ja leppoisa intro. Breikki ehkä tulee hieman liian räväkästi, kun ottaa huomioon että tuo tunnelma on kuitenkin varsin rento niin se tavallaan rikkoutuu. En tiedä..

Melodiat on hyviä, mukavan rentoja ja soundeiltaan kunnossa.

Tähän toiseen nousuun olisin toivonut ehkä jotain pientä kilkutusta tai pianoa tai jotain extraa taustalle, ettei se olisi ihan samanlainen kuin tuo edellinen :)

Tämä biisi jätti vähän ristiriitaisen kuvan. Tästä biisistä tahtoisin oikeasti tykätä, tässä on hyvä tunnelma ja muutenkin hyvä meno mutta jotenkin tämä jättää väkisin hieman keskeneräisen ja viimeistelemättömän kuvan. Ihan kuin olisi tavallaan puolivalmiina julkaistu. Jotain tämä vielä kaipaa.

Tosi hyvä biisi, kun tähän vielä sais laitettua sen "you know what" - koukun niin aiai :)
0   +1 +2
 
8
Vihru 28.01.2006
Leppoisa meno koko biisin ajan.
Räväkkyyttä saisi olla enemmän, soundit kyllä on ihan kohillaan.
siitä 7/½ joten pyöristän 8.. koska taidat olla alottelija ;)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta