...And Then Came Silence

Witchforest | 03.01.2006 | Folk Metal
9:31

Kaiken eeppisyyden huipentuma, valmistui jouluna 2003 juuri nähtyäni Sormusten Herran päätösosan.

8.67   836 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tässähän mennään oikein surullista tunnelmaa... Oikein mahtavaa tykitystä... Hiljaisuuden laskeutuminen maailman ylle on alkanut! Suuret pimeyden joukot nousivat kuolleista ja lähtivät sotaan! Mutta vihreä robinhood tulee ja pelastaa koko kansan!
0   +1 +2
 
T.Rautakari 28.05.2007
Kappeleiden sovituksessa on ajatusta että näistä kyllä TEKEMÄLLÄ saisi mukiinmeneviä kappaleita. LoFi on toisaalta ihan teemaan sopiva juttu.
Ehkä toistoa liikaa joissakin teemoissa.
Mielenkiintoinen tuttavuus.
0   +1 +2
 
9
Wulvhyr 03.03.2007
Tämä vei voiton kahdesta edellisestä. Eeppisyyttä löytyy ja melodiat ovat mielyttäviä. Pienellä miksauksella biiseihin voisi saada pientä lisäpotkua. Toimivat kuitenkin näilläkin mielestä. Olen nuhruisten/räkäisten saundien ystävä.
0   +1 +2
 
jasca 21.05.2007
Tossa alussa tuli mieleen 50-60 luvun suomalainen elokuva. Noi hunohkot saundit toi biisin tunnelmaa.
Ihan toimiva biisi, mutta jotkut soittimet vois olla vähän kovemmalla...
0   +1 +2
 
7
Joo, eeppistä tää kuulostas olevan. päämelodia on hyvä, mutta sitä toistetaan aivan liikaa. Ei samaa melodiaa tahdo jaksa kuunnella yhdeksää minuuttia, ellei siinä ole tarpeeksi erinäköisiä variaatioita ja koukkuja. Kitarasaundit on kieltämättä ensimmäisellä kuuntelulla melko hellyttävät. Ihmekös tuo, jos äänitysvälineenä on kasettinauhuri. Kun hentoon saundiin tottuu, se alkaa kuulostaa jopa jylhältä. Konerummut kuulostaa myös yllättävän mukavalta.
Tähän sopisi lisäksi kaiken maailman kansansoittimia harpusta jouhikkoon. Väliosio akustisella kitaralla tai vaikkapa kanteleella toisi maukkaan lisän kappaleeseen. Etenkin jos kitarariffeihin saisi lisää potkua. Nyt sitä kitaraa ei pidemmän päälle tahdo erottaa laisinkaan syntikan alta.
Varsin kehityskelpoista tavaraa. On mielenkiintoista kuulla tulevaa tuotantoa, jos se tosiaan tulee olemaan raskaampaa ja vieläkin eeppisempää. Tähän kun saisi vielä studiosaundit ja kaikki soittimet olisivat aitoja, niin varsin munakkaasta yhtyeestä olisi kyse. Olkoonkin, että se koostuu vain yhdestä miehestä.
Saundeista en nyt pisteitä verota. Onhan ne suorastaan muinaiset, mikä ei välttämättä aina ole huono asia viikinkimetallista puhuttaessa.
0   +1 +2