Sky (Original Mix)

Indyus | 28.12.2005 | Dance
7:05

-

6.82   1544 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Rock-hullu 23.03.2006
Mä tykkäsin toosi paljon!!!=)Upea biisi!
0   +1 +2
 
Imp 03.01.2006
hyvin tehty ikääsi nähden..sun kannatais panostaa miksauksessa seuraavaksi äänensärön hallintaa eli eq miksaat kaikki soundit erikseen omilla taajuuskorjaimilla(eq) balansiin.rakenteeltaan hyvä.
0   +1 +2
 
5
Pahimmanlaatuista, geneeristä Corolla-jynkytystä, joka tuntuu kestävän ikuisuuden. Saat pisteen hyvästä yrityksestä, vaikka pää meinasi hajota, kun biisi ei loppunutkaan viiden minuutin kohdalla.
0   +1 +2
 
7
Lowmen 03.01.2006
Tulihan sitä jo saman ikäisenä väsättyä omaa musaa, eikä se hirveesti huonompaa ollut kuin tämä. Mut sillon oli kuusnepa ja amiga, joilla saa samanlaista jälkeä, vink vink...
0   +1 +2
 
7
Vodrilus 02.01.2006
(Aluksi: Miksi ihmeessä ikä pitäisi ottaa huomioon? Raaka arvostelu on aina kasvun paikka jokaiselle artistille. Artistin täytyy itse varoa, mille areenalle astuu.)

En erityisemmin pitänyt tästä biisistä, vaikka siinä oli hienoja elementtejä. Ehkä se mikä ottaa eniten päähän, on se, että tämä biisi särkee kajareissani. Toinen vastaavasti ärsyttävä asia on biisin venyttäminen toistolla. Siinä ehtii toivoa "no niin, no niin, mene jo eteenpäin" pariin otteeseen. Tuo lopun crescendo kävi ärsyttämään, kun se ei tuonutkaan loppuhuipennusta. Kappaleessa oli hienoja harmonioita, mutta sointukuvioiltaan erilaisia osia oli kovin vähän.

Lyhyesti: Tämä kappale saa minulta perinteisen arvosanan: "Ihan kiva."
0   +1 +2
 
7
Juise6-0 02.01.2006
skidi ruvelle vetäminen soundeissa jees. Alussa lähtevä korkeempi synasoundi toimii. Perusrunnominen joka alkaa myöhemmin ei taas, vaik kyllähän te Toyota Corolla DX:ssä kuunnellessa on kai pakko olla. Tollanen standardi tasanen basari-isku ei mulle kolahda tolleen. Jos siitä jättäs joka toisen iskun väliin, ois ehkä tilaa jollekin muulleki. Ja joka kierron jälkeen tuleva basari pum-pu-pumpum :) on puuduttava kans. Musta tässä ois kuitenki ainetta johonkin omaperäisempään.
0   +1 +2
 
HW 31.12.2005
Tämä oli vähän puuduttavaa. Syystä että tapahtumia oli kovin vähän. Suvantokohtia ja nostatuksia oli ihan riittävästi mutta tuon yhden teeman toistaminen loi sellaisen tasapaksun tunnelman. Eli tuohon synakuvioon olisi kaivannut enemmän vaihtelua ja eloa.
Soundit olivat aika perinteiset. Miksauksessa oli vähän epätasapainoa, tuntui että jotkin elementit pomppivat silmille vähän liian innokkaasti. Tasoja olisi siis voinut säätää vähän enemmän. Tätä vaivasi myös jokin outo kohina josta pääsisi varmaan eroon EQlla.
0   +1 +2
 
6
Dr.Groove 31.12.2005
Aika kovalla säröllä toteutetut soundit, hieman liian riipivät minun korviini, eivät myöskään sovi taustan jousimaisiin kuvioihin. Biisissä kuuluu hyvin selvästi konemainen toteutus läpi, sekä soundeissa että rytmeissä. Biisi on myös liian pitkä siältöönsä nähden, tiiviimmällä toteutuksella tästä saisi paremman.
0   +1 +2
 
6
KurtDragon 30.12.2005
Minun mielestäni, joka ei tästä genrestä tajua tuon taivaallista, soundit ovat todella syvältä... Parempiakin tuotoksia on kuultu.
0   +1 +2
 
seveli 30.12.2005
Vähän turhan pilipalipimputtelua minun korviini :) Vasemman ja oikean kanavan hyödyntäminen ei ole pahasta, tässä oli kaikki panoroitu keskelle.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta