Distrance-Timeless Flame (JKM Retouched)

3:22

Kyseessä on siis Distrancen loistavasta biisistä väännetty uudelleenmiksaus. Mitta on typistetty reiluun kolmeen minuuttiin korvien säästämiseksi. Viimeistelyn puute paistaa hieman biisistä, mutta selitykseksi voin sanoa konetehojen loppumisen. Nappien säätö oli loppuvaiheessa mahdotonta, konetehojen ollessa idlatessakin päälle 90:ssä prosentissa. Kyllä sieltä silti onneksi jotain sai pihalle.

Suurkiitos Distrance-projektin haltijalle, Vespelle, loistavan materiaalin luovuttamisesta käsittelyyni. Alkuperäinen biisi ja muita hienoja kipaleita löytyy osoitteesta www.mikseri.net/distrance. Käykäähän katsomassa!

9.73   1986 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Cerende 07.02.2006
MIstäköhän tän kommentoinnin sitten aloittais..
Alun piano on tosi kaunis, mut vähän.. hmm.. kuolettava. Muuten alku on aika kliseinen, mut hyvin toimiva.
Bassolinja tykittää aivan mahtavasti, vaikka kuulostaakin joissain kohissa vähän räkäseltä, tai sitten se on vaan mun kajarit..
Tossa jossain vaiheessa tuleva nosto on jännä. Periaatteessa se on ihan liian kirkas, mut silti se jostain kumman syystä toimii mulle ainakin, vaikka järki väittää toisin.
Tää toimis ehkä paremmin vähän yksinkertasempana, tai ei välttämättä yksinkertasempana, mut vähemmän sekavana. Pelkistetympänä. Tiedä sitten auttasko tasasempi kompressointikin pelkästään..
Mutta kyllä, ehdottomasti kokonaisuutena silti plussan puolella, tykkäilen.
0   +1 +2
 
10
KAMUI 07.01.2006
Kyllä sinä musaa osaat tehä. Tää on todella hyvin tehty kipale. Kaikki soundit on kohdallaan ja rakenne pysyy kasassa koko ajan. Melodiat on kans hyviä. Bassoakin tästä löytyy ihan kiitettävästi
0   +1 +2
 
Aurisgale 28.12.2005
Sopivan rauhallinen alku, mutta häiritsee lievä pianon elottomuus. Varsin rohkeita ratkaisuja soundillisesti. Toinen asia on sitten miten se miellyttää korvaa. Bassline tykyttää hienosti, mutta miksaus ei toimi niin hienosti kuin aijemmassa biisissä. Lievää levottomuutta, tunkkaisutta ja sekavuutta löytyy turhaksi. Puolessa välin tulee hieno avautuva nosto. Kirkkautta kuitenkin löytyy aavistus liikaa.

Rytmipuolessa on hyvää, että se on toteutettu hiukan eritavalla... se vain ei soi niin harmonisesti yhdessä. Soundit ovat todella ahtaalla ja heitteleviä. Elementit ovat turhan hyökkääviä ja tekee keskittymisestä hiukan hankalaa. Masteri on turhan kovalla ja kompressori tuntuu heittelevän.

Vaikka ei ole teknisesti niin puhdas, itse toteutus on mielestäni hyvä ja uskollinen. Paljon uutta, muuta vanhankin löytää sieltä mukisematta.

Sivujen ulkoasun muutos on by the way oikein hieno... miellyttää sopivasti silmää näin talvena:) good work!
0   +1 +2
 
Vespe 23.12.2005
Ensinnäkin kiitokset hyvästä remixistä :)

Onnittelut ensinnäkin että sait näin nopeasti tehtyä tuon, ettei mennyt kahta vuotta niinkuin minulla ;) Nuo melodiat ovat kyllä ihan kivoja mutta saattavat olla v-mäisiä kun niitä ei oikein meinaa saada sopimaan mihinkään :p

Noniin. Mielenkiintoinen rakenne. Tuo pianon käyttö tuli minulle liian ylivoimaiseksi niin en käyttänyt sitä orginaalissa ollenkaan, eikä mielessäni käynyt ollenkaan tämmöinen rakenne niinkuin sinulla on. Hyvää jälkeä, tämä toimii :)

Tykkäsin kyllä tästä. Tosi iso kiitos vaivannäöstä ja remixin vääntämisestä. Pääsee mun soittoon :p
0   +1 +2
 
10
Vakio 22.12.2005
kyllä. Hyvältä kuulostaa.. mukavasti potkii toi kick ja melodia kuulostaa tasapainoselta ja hyvältä.. enpä trancea pahemmin kuuntele mut tätä fiilistelen.. ainut mikä pisti korvaan oli diskanttinen ääni, ihanku särisi jotenki.. en tiiä sit.. mut hyvä putte!
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 22.12.2005
Kuten edellinenkin sanoi jo niin todella kaunista pianoilua. Suorastaan mahtavaa! Basari pistää taas aika koville kuulokkeeni mutta toivon mukaan joululahjaksi olisi tulossa paremmat. Melodia puolesta minulla ei ole mitään valittamista. Hmmm... Tämä on siinä ja siinä. Hiukan olisi voinut basaria pienemmällä ola mutta kaiketi tämäkin on näin popittaja kansalle suunniteltua. Kelpo settiä ja ansaitsee kyllä kunniakkaasti ysin.

Loistavaa!
0   +1 +2
 
9
Blaah92 19.12.2005
hyvät saundit :) melodia ehkä ois saanu olla lujemmalla. pidin kyllä enemmän siitä alkuperäisestä...siinä oli jotenkin enemmän menoa ;)
0   +1 +2