Unlucky Situation

nots | 21.11.2005 | Progressive Rock
3:39

_ UUSI _ Tähän kanssa sanoitukset ja sovitukset, ja mielenkiinto laukkaa. Heitä kommenteilla/neuvoilla.

* Mielestäni paras biisi kuunnelkaa ennemmin tämä kun tuol ylempi :) *

7.50   1008 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Noh, enpä tiedä... progressive rock. Genrevalinta vähän väärä, vaikka siellä se tahtilaji muuttuukin, äh antaa olla.
Biisinä tämä nyt ei ole oikein kummoisempi, ainakaan minun korvaani. Koneelliset kitarasoundit kuulostaa vähän munattomilta, kuuntelen mieluummin oikean kitaran ääntä. Laulu voisi vähän kompensoida näitä puutteita jos sitä olisi tässä. Rumpusoundit ovat kyllä aika kivat, jos lähdetään hyviä puolia etsimään. Tunnelma on myöskin kohdallaan, johtuen hyvästä melodiasta joka kuljettaa koko biisiä.
0   +1 +2
 
punkabilly 06.12.2005
Olen myös sitä mieltä, että tästä tulisi ihan kiva kappale jos olisi bändi soittamassa. Koneella tehdyt biisit kuulostaa vähän steriileiltä.
0   +1 +2
 
7
ChaosTheory 05.12.2005
Tosiaan, hieman elämättömän kuuloset soundit. Joitakin mukavan kuulosia melodioita oli eksyny biisiin kanssa. Jonkinlaista laulua tarvittaisiin myös. Vähän keskinkertaisuuden makua pääsee tulemaan biisin edetessä.
0   +1 +2
 
7
Mikey Dexxx 28.11.2005
Hyvät soundit, muuten aika mitäänsanomaton.
0   +1 +2
 
7
roxted 28.11.2005
Vai että rock, vaikka niin.. soita seuraavaan kipaleeseen soittimet oikeasti, niin se tuo ainakin minun osaltani suuren plussan. Ihan kiva pieni kikkailu toi tahtilaji vaihdos, mutta ei tää nyt ihan hirveän proge ole, itseasiassa aika sopivasti, ei tällanen kappale voisi paljoa enempää olla. paras tähän mennessä (kuuntelen alhaalta ylöspäin) 7 1/2
0   +1 +2
 
iikori 27.11.2005
Tästä saisi ihan toimivan biisin jos tempoa nostaisi hieman ja kitararaidat olisivat oikeat. Miksauksessa ei juurikaan vikaa.

En saa enempää irti itsestäni tai kappaleestasi.
0   +1 +2
 
7
Muovinen 27.11.2005
Tämä on kai kuitenkin koneella väsätty, eikö vain? Kai tätä voi silti rokiksi kutsua, vaikka noi soundit ei kyllä ole kovin rock. Tuosta progressiivisuudesta en nyt oikein osaa, onko sitä tässä biisissä? No onhan tuolla tuo yksi kohta, jossa on hieman epätavallisempi tahtilaji käytössä. No, mulle on kyllä genrejaon kanssa ihan yks ja sama...

Vähän jää tasapaksu fiilis. Varsinkin tuo rauhaton melodia korostaa tätä vaikutelmaa koska se jatkuu miltei läpi koko biisin.

Musta tuntuu että oikeat soittajat ja soittimet sais tähän erilailla sitä eloa jota tämä biisi kaipaa. Vähän lisää ruttua! Ja laulaja tappelemaan tuon melodian kanssa tilasta, vois olla hauskaa.

Annan tällaisenaan seiskan ja jään odottelemaan oikean bändin tulkintaa kappaleesta.
0   +1 +2
 
HW 27.11.2005
Tähän oli tuotu kiva barokkihenkinen elementti. En tiedä oliko se tarkoituksellista mutta kivalta se kuulosti.
Melodiat olivat mukaansatempaavia mutta enemmän vaihtelua tähänkin kaipaisi. Se taitaa olla kaiken konemusan vaikein kohta, se elävyyden luominen... Helpoimmin se onnistuisi jos ottaisi laulajan mukaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat