I, the Bible-eater

2:44

Primitive grind-doom mayhem!

9.00   736 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Lou Ford 19.04.2006
Tämän saastan tekijä ei taatusti ole terveen kirjoissa. Jos on näin paha olo, niin kannattaisi hakea apteekista reseptillä mielialalääkitystä tai hakeutua esim. seurakuntatoiminnan pariin. Sieltä saisi varmasti uusia ystäviä, joiden tervehenkisyys ja raikkaat ajatukset eivät pahaa tekisi Black Sokoksen ilmiselvästi riivatulle pääjehulle. Eikö tämän maan nuorisolla ole muutenkin tarpeeksi vaikeaa ja ahdistavaa? Täytyykö tätä kylmää oksennusta syytää lapsille ja aikuisuuden kynnyksellä taiteilevien nuorten ailahteleviin mieliin ja sydämiin? Pöpilät täyttyvät ja itsemurhaluvut nousevat! Sitähän tällä haetaankin. Määrään kaikkia veljiä ja sisaria välttämään tätä kuonaa kaikin mahdollisin keinoin!
Sitä vaan ihmettelen, että miten noin lahjakkaan kuuloinen kitaristi on tälle sylkykuppia alhaisemmalle äänitteelle päätynyt..
Koko hoito kuulostaa siltä kuin Saatana kävisi paskalla.
0   +1 +2
 
10
Imits 24.11.2005
Voi helvetti!:D asia meno! nyt uskon että shitmetal kappaleita voi tehdä akustisella! Ja kaiken lisäks örinä on paras tässä!:)
0   +1 +2
 
9
Ihan saatanan truet vokaalit. Ja sävellys ihan perkeleen kova...tosiaan, tehkäähän joskus tästä ihan "oikea" piisi. Tää on ihan todella perkeleen hyvä. Kitarasoolo aika vitun kova. Annan 9 koska jos tästä tulee oikea piisi niin tämä saa kympin ja 11 jos pystyisi antamaan.
0   +1 +2
 
9
rautaperho 24.09.2005
Loistava bändin nimi! Black Sokos on yksi monista ja tuntemattomista Järnmannenin projekteista, Tässä ollaan dödön ja bläkkiksen juurilla, niin syvällä että multa ja sienirihmasto maistuu suussa. Biisin kitaraosuudet vetää Rautakauppias itse tyylikkäästi akustisella, todistaen, ettei hevin louhimiseen välttämättä tarvita sitä äärimmäistä säröä ja volaa.Laulussa ei ole käytetty mtn nykyajan härpättimiä:limittereitä tahi kompressoria, ei edes mikrofoonia joten kaikessa autenttisuudessaan tämä on aitoa ja läsnäolevaa, ihan kuin tuo Järnvägen olisi tulossa kaiuttimista ulos olohuoneeseeni huutamaan. Omaperäisyys lähtee siis perusasioita.

Bible-eater on muistaakseni äänitetty jossain hämärissä sessioissa Äpplön saaristossa vuosia sitten, Reisirumpuja soittaa huhun mukaan monessa mukana ollut Olavi Salervo, joka on Turun rokpiireissä tuttu heppu. Mainio seuramies ja oikea bilehile. Kitarasoolon kävi kuulemma heittämässä joku saaren ohi ajanut viinatrokari, jonka tuliaisia oltiin ennen soitantaa nautittu runsain määrin, se ehkä näkyy biisissä: Tavallisesti nämä heput ovat atomikellon tarkkoja kepittäjiä, nyt biisi huojuu ehkä hieman..

Kaikenkaikkiaan biisi on hyvä, sanat kantaaottavia, esim. 2. säkeistön lause: mortuary ärrärrää mörh pistää itsekunkin miettimään kaiken olevan tarpeellisuutta ja sitä mikzi kuu ei olekaan juustoa vaan kutunvoita, kuten Black Sokos asian biisin lopuksi toteaa. Suosittelen kaikille vanhan koulukunnan hevanderikundeille ja gimmoille. Ja Järnmannenille tsemppiä, uusia veisuja kaivataan jo.. Lets all fucking die!
0   +1 +2
 
9
ventimotorturbo 23.09.2005
Millä kastikkeella te niitä raamattuja syötte ? Ainakin laulajalle se on luonut hurjan äänen . Rumpali on ihan pirun hyvä , mut miksauksessa on tapahtunut pahan luokan kämmi . Soolåkitarasoolå oli myös kova .
0   +1 +2
 
8
Disgorgenment 20.09.2005
Kitaroissa sais olla säröt ja sitten rummut kappaleissa. Vokaalit on ihan jees kamaa, mutta kaikki muu ei sovi oikeen kappaleeseen. Stay metal!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat