The Links of Zelda

Mukelo | 20.07.2005 | Electronic
5:15

Pelivaikutteista musiikkia. Oli pitkään yksi lemppareistani.

7.25   1020 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
AquaSonic 03.09.2006
Hilpeää melodista seikkailua pikselimaastossa. Biisin nimi on ehkä johdatteleva ajatusmaailmaan nähden, mutta mukavan letkeästi hyrräävä biisi tarjoilee mukavia välimelodioita loppujen lopuksi varsin monotonisen taustan päälle. Pelimusiikista tämä menee silti oikein mukavasti. zilakoiden (eh...) puristinen "vain aitoja instrumenttejä" -tyylinen kommentti ei tee oikeutta biisille.

Itsenäisenä biisinä tuossa kolmen ja puolen minuutin kohdalla jonkinlainen varianssi biitissä olisi saattanut antaa mukavaa lisää kokonaisuuteen ja samaa olisi voinut kaiketi hyödyntää lopetuksessa. Nyt tuon tauko-osan jälkeinen osio heittää dejavut parin minuutin nurkille.
0   +1 +2
 
8
Polskija 25.07.2005
Hyvää toimintaleffan taustamusiikkia mun mielestä. Tulee mieleen nahkatakkimeininki ja arskat. En ymmärrä tästä genrestä hölkäsen pöläystä, joten tulkitsen tämän hyväksi tuotokseksi, kun kerran tuntuu taas tänään tätä asiaa olevan.
0   +1 +2
 
8
Radio24h 25.07.2005
Liikkeelle lähtö...intro...loistava...jatkumo...mitä tulee kohta kun edetään?
Tasaisesti etenevää härpäkkää... Säröilevää äänimaailmaa joka pitäisi masteroida vielä kerran? Tekniikkaan hieman tarkennusta?

Idea, rytmitys sekä eteenpäin vienti toimii mutta miksi alas feidaus näin nopeasti? Rankalla ja mielenkiintoisella äänimaailmalla mentiin, mutta jotain pientä lisähärdelliä olisin odottanut? Toimivaa ja erittäin kehityskelpoista tuotantoa. Rok !
0   +1 +2
 
5
zilakat 07.08.2005
No, olipa tasapaksua toistoa... Varmaan kiva pistellä efektejä peräkkäin mutta ei tuo nyt vielä ihan musiikista mennyt. Tietokonetta silti osataan käyttää ja musasoftia.
0   +1 +2