Abrakadabra

Mike & Hank | 20.05.2005 | Jazz Fusion
4:09

Jazz-Funkia vuodelta 2001-2002

8.80   876 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

substance 21.05.2005
Aika erikoinen bluespläjäys mielestäni. Pianot lentelee pitkin nurkkia. Tämä ei selvästikkään ole biisi joka kannattaa kuunnella humalatilassa. Ei biisistä sinänsä pahaa sanottavaa ole mutta piano hyppää aika lailla korville.
0   +1 +2
 
jaacob 21.05.2005
Joku standardi pyörii kielen päällä, mut ei vaan tuu mieleen, oisko summertime tai cry me a river, mut on niin omaperäisesti vedetty, ei tiiä onko tsoukki vai ei. Voi olla myös , että vanha tuohikorva taas erehtyy pahan kerran,heh. Muuten soundit on aika hirveet, en tiiä, mitä tällä tavoitellaan, jos projekti on jo haudattu, niin
let it rest in peace, vai oiskohan joku jäänyt just tätä vaille, eikä rauhaa sais? Ei vaan, kaikille lauluille on tila
jonkun sydämessä ja hyvä niin.
0   +1 +2
 
9
Suunta 20.05.2005
Aika ajoittin jopa oudolta kuullostava biisi,jota en kyllä bluesiin laskisi,jotenkin hämärä,mutta samalla kiinnostavan mystinen
0   +1 +2
 
Boris the spider 20.05.2005
Ihan kivan kuuloista. En nyt ihan blues rokkina mainostaisi, mutta hyvää kuitenkin. Biiti voisi mielestäni nousta taustalta lujemmalle, sun muuta hälyä voisi kehkeytyä loppua kohti.
0   +1 +2
 
SamvaisSetä 20.05.2005
Uutiset. uusi genre löydetty. AvaruusBlues soitetaan pianolla bluussiva ja laitetaan hurja chorrus taustalle. no mielestäni bluesin pitää kuullostaa aidolle. Eli räkäiselle ja tupakansavuiselle ei häiriintyneelle ja helmeilevälle.
0   +1 +2
 
8
Lexando 20.05.2005
kappaleessa on jazz-klubi tunnelmaa:) en paljon jazzia tunne mutta tuo on ihan mukavan ja rauhoittavan kuuloinen biisi!
0   +1 +2
 
luoja 20.05.2005
että tämmöstä bluesia, itse asiassa mielenkiintoista kuulla jotain muutakin kuin räkäsiä kitaroita ja viskin polttamia laulu osuuksia huuliharppu väliosilla :) Jazzin puolelle tämä tuntuu kyllä vain enemmän menevän kuin tuon blues rockin mikä genressä lukee, itseasissa, eihä tässä ole mitään rockkia, tuomioni on Jazz :)
Hieman hapuilua piano soolossa, hetkittäin helvetin hyviä juttuja, mutta hetkittäin taas aika .... no.... huonoja, ajatus jotenkin tuntuu karkaavan.
Muuten dikkailin kyllä, mukavaa musaa joka sopii hyvin useampaankin tilanteeseen
0   +1 +2
 
argon 20.05.2005
Hieman omituinen äänimaisema, joka vaikeuttaa biisin kuuntelemista - rytmitausta hukkuu koskettimien alle pahemman kerran. Ihan oikeasti säälihän tämä miksauspuoli, koska jotenkin tällainen jazz/funk-vivahteinen musiikki soisi kyllä rumputaustankin kuuluvan kunnolla, koska groovaavat rummut ovat enemmän kuin puoli ruokaa tämäntyyppisessä musiikissa.

Sääli sinänsä että orkesteri on hajonnut, kyllä tästä olisi hyvinkin voinut jatkokehittelyllä syntyä hyvinkin mielenkiintoista musiikkia tulevaisuudessa kun tällainen terve jazz-kallistus oli jo tässä vaiheessa nähtävissä!
0   +1 +2
 
Riku Rotten 20.05.2005
Tuuttaa keskiääniä ja yläpää puuttuu kokonaan. Eli tasapainoton on tää homma. Miksaus ja/tai äänitys pielessä. Ei tämä kyllä funkia ole, ennemin bluusia ja käypä mielessä kotimainen nyyhkyti-iskelmä. Itse biisi on OK, soitto pysyy kasassa. Mutta muu toteutus on huono.
0   +1 +2