Blackening Of The Lands

3:35

Ei kovin agressiivinen, mutta PAHA.

8.17   1182 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
MJ Antipope 02.06.2006
Tälläkään kertaa ei ole sovituksissa menty siitä, missä aita on matalin. Rohkeita ratkaisuja, hyvä niin. Progeilu on aina jees, ellei vedetä todella tiukkaa ja lyhyttä mättöä. Sovituksen vain hiven lisää jämäkkyyttä ja pari toistettavaa koukkua sekaan niin toimii.

Tämä oli nyt toinen ko. projektin biisi, jonka kuuntelin, ja taidoinpa keksiä miksi biisi vaikuttaa hajanaiselta. Kovin päälle miksattu laulu peittää tausta niin tehokkaasti, että kitaroide jne. teemoista ei tahdo saada kiinni.
0   +1 +2
 
7
kUOLLUTMIEs 20.05.2005
Liian syntikkavetosta on minun makuuni kyllä, mutta kyllä tällästakin pystyy kuuntelemaan. Syntikat vetää ihan kiehtovia melodioita, mutta ne kyllä peittää kitarat ihan kokonaan. Kitaroita ei meinaa kunnolla edes löytää ja niistä on vaikea nyt sitten mitään sanoa. Rummut on piakoitellen aika pinnassa ja soundit on kovinkin konemaiset. Välillä konekivääri tulitustakin muistuttaa. Laulu ei ihan ole minun mieleeni, korinan sijaan pitäydyn suorassa rääkymis huudossa. Kuitenkin hyvin murisija vetää. Paketista huokuu minusta hyvinkin suuri yhtenäisyyden puute soittimien välillä. Nyt syntikat suorastaan hallitsee biisiä, laulu on aika erillään muusta biisitä, rummut tikkaa menemään jossain kaukaisuudessa ja kitarat ja basso ovat kadonneet. Sävellys toimiva, muutama sovitus ampuu minusta yli ja miksaus puolella tasapainoa saisi hakea aikalailla...
0   +1 +2
 
9
Drothgord 20.05.2005
Prkl.. Tämä oli kova biisi \,,/ Parhaat syntikat mitä teidän biiseissä on. Ja muutenki tämä biisi vain toimii. Ainoa lisäys jota olisin tehnyt olisi ollu tuohon keskelle biisiä jonkinlainen lyhyt hidas syna pätkä. Olis tullut vähän vaihtelua ja niin edelleen.. Mut silti oli hyvä kokonaisuudessaankin. kymppi olis tullut jos vähän olisi vaihtelua tullut lisää. Jatkakaa biisien lisäilyä niin minä ainakin tykkään :D
0   +1 +2
 
10
Midras 20.05.2005
Mahtavaa kerta kaikkiaan. Ei oikeastaa mitään huonoa tule mieleen tästä biisistä. Soundi puolen kun hoitaisi kunnon studiolla niin AI ETTÄ :D Jatkakaa. (synamaailma huippua!)
0   +1 +2