Blue Morning

es2 | 20.03.2005 | Chill Out
6:46

Kesä tulee!

Puhtaat melodiat ja likaiset rummut.

9.20   1328 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
catjuska 04.11.2012
D*ÄÄÄÄM!!!!!!! :D
0   +1 +2
 
gerana 20.04.2007
Lähtee kyllä mukavasti liikenteeseen ja tuo edestakaisin melodian pomppiminen tuo hauskan tunnelman. utuinen ja pimeä mielikuva tulee kokonaisuudessaan. hauskoja ääniä kehitetty rummuilla. Pahemmin ei miksauskaan kuse mihinkään suuntaan mutta ainahan siinä on parantamisen varaa.
Kyllä tämä yksi parhaimpia chill out biisejä on :)
0   +1 +2
 
JamesMercy 10.10.2006
Kivalla ambienssilla pongahtaa käyntiin. Jotenkin Björkmäinen alku, tiedä sitten mitä silläkin meinaan. Ehkä vähän turhan pitkäksi venähtää tuo intro, ja mutta efektiäänet ymmärtävät sentään onneksi väistyä pois, kun itse biisi alkaa. Mukavaa melodiointia, paljonhan tuossa on ihan vaan delayta, mutta silti oikein mukavasti kuplivaa ja elävää sävelkulkua. Rummuissa on vähän Röyksoppin Melody A.M. -levyn fiilistä, ja se jos mikä on valtaisan mainiota. Oikein mukavia rumpusoundeja, ja vaikka kontrasti muihin elementteihin onkin aika iso, on yhteistyö saumatonta. Erittäin mainiota, tarttuvaa ja viehättävää. Rakenne elää hyvin, tuo uutta ja kierrättää vanhaa. Mitäs sitä enempiä sanomaan, lähestulkoon täydellinen biisi.
0   +1 +2
 
Michikawa 16.10.2005
Alun leijuva tunnelmointi tuntuu todella miellyttävältä. Sitten kun hieman perinteisemmillä "trancehtavilla" äänillä lähdetään pimputtelemaan melodiaa, tunnelma muuttuu hieman aktiivisemmaksi, mutta ei lainkaan hassummaksi. Harmoniat ovat kauniita ja pysyvät kasassa. Biitti tuo mukavan lisän taustaan ja musiikki rullaa mukavasti eteenpäin. Teknisesti oikein taidokkaasti tuotettua ja visiokin on kondiksessa. Ihan onnistunut kappale, hyvää työtä.
0   +1 +2
 
Tämä on ehdoton kesäbiisi... tätä pitää sitte soittaa ku kesä tulee.. Intro on vähän hajanainen, mutta sitten kun lähtee rullaa, ni kuulostaa todella hyvältä! Pää melodia on jotain todella nannaa.. rummut ei ole periaatteessa mitkään erikoistekniset, mutta sitten siinä on sellasta pientä kikkailua, mikä toimii todella hyvin! Ei teidän paras, mutta ei paskinkaan ;)
0   +1 +2
 
10
nolo83 20.03.2005
tää o miu makuu,lähes täydellinen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta