One Day Of Eternity

Mark Archer | 02.02.2005 | Instrumental
6:45

Jees... tää on sitä itseään, eli TODELLA melodista settii, mut ei mitään trance/dance/whatever "jumputusta"...
ite diggailen tästä biisistä pianoja/kokonaisuutta muuten, mut soundit lähinnä harmittaa, ku en biisin valmistuksen aikaan osannu yhtään käyttää minkäänlaisia miksausoptioita fruity loopsin kanssa...
toivottavasti pidätte, ja vaikka ette pitäiskään, ni jättäkää ihmeessä kommenttii, niiden avulla kehittyy... :)

8.33   497 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Nekrofilisti 04.06.2008
Hyvin mielenkiintoinen sovitus. Ei sellasta tekken-tekken-umppaa-umppaa mitä odotin. Ei ihan mun musaa, mutta kyllä tällanen taustahälinänä toimii.
0   +1 +2
 
9
Da James 03.02.2005
eihän tähän paljoo muuta tarvii sanoo ku et tää on nii
sitä taattua Mark Archer Laatu Matskuu..

Melodiat on nii loistavat ja kaikki mätsää, hyvä instrumentaali-trance biisi..
0   +1 +2
 
8
Valandir 02.02.2005
Voi perkele, kirjoitin sulle tähän biisiin ensin tosi pitkän arvostelun mutta sitten kone sekos :(... Joten en enää jaksa kirjoittaa sitä pitkää uudestaan.

Kiitos erittäin paljon kommentistasi. Trance ei kuitenkaan mielestäni ole mitään jumputusta ;)... Elikkä itse biisiisi:

Alkaa hyvällä pianolla. Jaksaa todellakin innostaa, ja stringkin on todella hyvä. Alusta jo huomaa, että olet paljon parempi tämäntyyppisessä musiikissa.

Snaresta en pidä ollenkaan. Se on sellanen hardcoremainen eikä sovi biisin genreen ollenkaan. Vaihda se :P... Breakbeatti on hyvä eikä siinä ole mitään moittimista.

Biisi jaksaa innostaa eteenpäin, eikä oikeastaan missään vaiheessa muutu itseääntoistavaksi.

Aaah.. Synthi on juuri täydellin tähän biisiin, mutta et saisi soittaa sitä ysksinään, niin kuin kerran teet. Se kadottaa yksinsoitossa innostuksen mutta jaksaa innostaa sen jälkeen kun kaikki muu tulee taas mukaan.

Breikki 5:35 ei sovi ollenkaan... Se kuulostaa aika tekemällä tehdyltä. Outro on aika yksinkertainen mutta silti hyvä. Onneksi et jaksanut soittaa basslinea enempää, koska se olisi taas saanut vähän miinusta. Yksinkertainen fade sopii tähän biisiin hyvin.

Kokonaisuudessä hyvä biisi ja erittäin positiivinen. Ainoa haittapuoli on snare, breikki 5:35 ja biisi muutenkin uupuu erillaisista efekteistä mikserissä. Stringiin kun saisit vielä enemmän reverbia niin olisi vielä parempi.

Elikkä, vaihda snare johonkin muuhun. Esimerkiksi bongo-snare voisi sopia tähän biisiin kuin naula vasaraan mutta sitten tarvitsisit hitaan bongo-samplen soimaan biisin taakse koko biisin ajan.
Poista breikki joka alkaa 5:35. Se ei vaan sovi. Älä yritä mitään kikkailuja efekteillä, vaan voit vaikka vaan pistää 1 barin mittasen stringin build-inin siihen. Hoituu hyvin filterillä.
Lisää efektejä mikseriin ja biisi kuulostaa vielä paremmalta.

Elikkä, se on multa semmonen, 8+. Melkein pyöristettynä ysiin, mutta ei kuitenkaan. Usko mua, 8+ on multa tosi hyvin. Erittäin positiivinen biisi.

Odotan enemmän instumentaalista musaa sinulta jatkossa, koska huomaan että se sopii sulle ku makkara voileivälle :P...

- Aku
0   +1 +2