Colibri

PainLab7 | 23.01.2005 | Hardtrance
4:12

Vähän tiukempaa taas välillä. Aika "hurjaa" meininkiä. Pientä säröä raidassa, tais mennä vähän liian korkeelle, pahoittelen! Genre on varmaan taas hakusessa, en oo ihan varma.

8.33   737 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Latch 28.03.2006
Alku lähtee vähän..ei nyt vaisusti, mutta varovaisesti...

Mutta ekan leadin jälkeen tititiiti saa siivet alleen kun saadaan kunnon taustakick ja trancepimputus sinne alle...

Sen jälkeen sanotaan vaan että "flow" ja annetaan biisin viedä...
Sopisi todella hyvin esim. johonkin leffan nopeatempoiseen kohtaukseen..

Mutta tuo lopetus oli ikävä kyllä yhtä vaisu kuin aloitus... Ehdottaisin ehkä että biisi "kasvaisi" loppua kohden ja loppuisi miltei seinään..? Saataisi toimia.

Kuitenkin biisi saa hyvin sykkeen nousemaan ja pienellä parantelulla tulee varmasti vielä 8. Tälläisenään 7, mutta kannustan ehottomasti jatkamaan biisiä.
0   +1 +2
 
9
The Piippo 03.11.2005
tempo on hyvä ne titititi äänet välillä toimii.
0   +1 +2
 
8
DJ Mindtrick 25.01.2005
säröistä napsautan aika rankasti..niinku tossa sanoitkin..sekä bassoista x) jos niitä ois ollu enemmän tää ois kallistunu aika lailla tonne hardhousen pariin...varma en ole... mutta...protushan tuossa jo melkein kaiken tarvittavan sanoikin jo....pikkuse pilkun naintia viel lisää niin avot..... :)... tästä sais hyvän tykitys biisin....
0   +1 +2
 
9
samum 25.01.2005
Jeees Tykitystä!
0   +1 +2
 
8
Protush 25.01.2005
alussa tulee kovin Hard NRG mieleen varsinkin temmon puolesta:) kicki ei ole kyllä kovin tehokas ja rummuissa on hatsejen osalta aika akustinen vaikultema mutta sinäänsä siinä ei ole mitään pahaa.. percussioita saisi kyllä olla hieman enemmän.. acid linja on juuri hyvä tämän tyyliseen biisiin ja hardhousemaiset saunditkin toimivat mutta tehoja saisi olla hieman enemmän ja jonkinlainen päämelodiakin olisi ollut hyvä.. tuntuu kun biisi loppuisi juuri kun se on alkamassa:/ niinkun itse sanoitkin pientä säröä valitettavasti on mutta ei niin pahaa että se pilaisi biisin.. pituutta on vaihteluun nähden sopivasti ja tästä saisi kyllä hienon popitus biisin jos bassoissa olisi vähän enemmän tehoa.. tää ei nyt kyllä ollut ihan sun parhaita biisejä mutta onneksi mitään erityisen huonoakaan tässä ei ollut:) 8-
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat