Never Repent

DIS | 21.01.2005 | Melodic Death
3:16

Yli viisi vuotta vanha biisi nauhoitettu uusiksi 2004 joulukuussa omassa kotistudiossa.

9.50   700 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
lothar 16.05.2005
kappaleen alku antaa kuvan siitä, millainen meno on luvassa, ja se pysyykin kappaleessa mukana koko sen kuuntelun ajan..

lyriikoista saa selkoa ehkä hiukan huonommin, kuin tuosta new way of lifesta, mutta kyllä näistäkin saa selkoa, kunhan aikansa kuuntelee ja selventelee mielessään..

rumpalin kikkailut kuulostavat erityisen hyviltä, kuten kappaleen melodiatkin, kunhan niitä tarpeeksi kuuntelee ja saa selvyyden niistä paremmin kuin ensimmäisellä kerralla..

tuossa hiukan ennen kahta minuuttia tapahtuva pienoinen muutos kompeissa kuulostaa todella mahtavalta, vaikka ei ehkä kovin mielestä mikään mainio idea olekkaan..

syntikka ja kitaramelodiat pitää myös mainita hyvältä kuulostavine kikkailuineen.. jäisi itsellä tekemättä tällaista musiikkia, mutta soittamatta ei tasan jää.. :)
0   +1 +2
 
10
PahaArkk1tehti 15.05.2005
Ja taas. Sävellykset eivät todellakaan jätä kylmiksi. Paljon uusia ideoita näissä. Ei oikein keksi mitään kopioivan, vaikka vaikutteita kuuluu In Flamesista asti. Rummuissa myös kiitettävää kikkailua. Menisi henk. koht. Mikserin greatest bits:iin.
0   +1 +2