Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

A Perfect Circle - Thirteenth Step

A Perfect Circle - Thirteenth Step

Väärä kansikuva?

A Perfect Circle

Thirteenth Step

Genre:Pop / Rock
Keskiarvo:   2 arvostelua
Levyn omistaa: Enterdead, ShanZE, luthn, TOOL, se-serkku ja 13 muuta

+ Lisää omaan levyhyllyyn   Oma levyhylly

Samankaltaisia albumeita


Tool - Lateralus

Tool - Aenima

Tool - 10,000 Days

A Perfect Circle - Mer De Noms

Mr. Bungle - Disco Volante

Arvostelut

3/5

Siinä missä Mer De Noms tuntui sisältävän läpi levyn erittäin vahvoja ja rokkiin päin kallellaan olevia elementtejä joita tasapainoitettiin rauhallisemmilla suvaintokohdilla, tuntuu taas The Thirteenth Step kääntävän asetelman päälaelleen.
Toki kyseessä on yhä samanlaista hämyistä ja teknistä rokkia soittava yhtye, mutta räväkämpien kappaleiden pirstominen ympäri levyä sekä vain muutaman todellisen ja suoraan iskevän hitin läsnäolo saavat aikaan noin loppupeleissä vienon pettymyksen tunteen. APC on hieno yhtye jonka niin tunnelmallisissa paloissa kuin menevimmissäkin vedoissa on paljon viihdyttäviä elementtejä, mutta totuus on se että yhtye toimii paremmin kun se pistää kolmosen silmään ja antaa palaa. Levyltä tosin löytyy erittäin hyviä kappaleita, varsinkin The Package sekä Pet.
Mikäli Mer De Noms tuntui hyvältä, ei kannata Thirteenth Steppiäkään vältellä, mutta kannatta varautua siihen että levy aukenee hitaammin kuin edeltäjänsä. Kaikin puolin menevää tavaraa.

5/5

Vielä edeltäjäänsäkin tunnelmallisempi ja pitkällä tähtäimellä palkitsevampi levy. Hyvänä esimerkkinä tästä on levyn avaava The Package, joka aukenee pikkuhiljaa minimalistisesta kitaramelodiasta jyräävään kliimaksiin, kuulostaen melkein Isismäiseltä post-metallilta. Suosittelen varauksetta kaikille vähänkään tunnelmallisemmasta ja taiteellisemmasta rockista pitäville.

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi A Perfect Circle - Thirteenth Step.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: